in ,

Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας: Ξεκίνησε μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμος Μαντουδίου Λίμνης

Σε εξέλιξη η 1η τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης -Αγίας Άννας….

Τα θέματα που συζητούνται αυτήν την ώρα:

 • Χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στο Τ.Κ. Κερασιάς (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος)
 • Η αρίθμ. 43/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα : Εκχώρηση καθηκόντων φορέα υλοποίησης, στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για την σύνταξη της μελέτης και ακολούθως την υλοποίηση του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΛΙΜΝΗΣ».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος)
 • Η αρίθμ. 44/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα :Εκχώρηση καθηκόντων φορέα υλοποίησης, στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για την σύνταξη της μελέτης και ακολούθως την υλοποίηση της πράξης: «Επέκταση, Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός ΕΕΛ Μαντουδίου – Αποχέτευση οικισμού Αγκάλης Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος)
 • Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2020 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος)
 • Ανάκληση της αρίθμ. 154/2020 απόφασης δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με θέμα: «Πρόθεση απευθείας και χωρίς δημοπρασία ανταλλαγής τμήματος γης εντός του Σχεδίου Πόλεως Προκοπίου μεταξύ Δήμου και του Ιερού Προσκυνήματος Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου και ορισμός επιτροπής του Άρθρου 186 παρ.5 του Ν.3463/06» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος)
 • Έγγραφο αρίθμ. πρωτ. 1841/19-10-2020 ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα: «Ανάκληση της αρίθμ. 30/2018 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα «Έγγραφο Προέδρου Τ.Κ Κεράμειας με τίτλο «Άμεσος κίνδυνος λειψυδρίας στον οικισμό Τ.Κ Κεράμειας λόγω παρανόμων επεκτάσεων δικτύου ύδρευσης».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Γιαννιός Κων/νος)
 • Η αρίθμ. 35/2020 απόφαση ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα: «Κανονισμός λειτουργίας υποδοχής βοθρολυμάτων στους ΒΙ.Ο.ΚΑ. του Δήμου».(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Γιαννιός Κων/νος)
  Ανανέωση προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμου και ΟΑΕΔ για την λειτουργία Γραφείων Ανταποκριτών για το διάστημα από 1/1/2021 έως 31/12/2021 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
 • Εγγραφή νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου -Αίτηση διαγραφής νηπίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
 • Παραχωρήσεις κοινοχρήστων χώρων (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
 • Βελτίωση κι εκσυγχρονισμός λογότυπου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
 • Αίτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας για την προσωρινή παραχώρησης αίθουσας για τις ανάγκες λειτουργίας του σχολείου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)
 • Μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2020-2021 και 2021-2022 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κα Ανδρέου Αγγελική)
 • Έγγραφο αρίθμ. πρωτ. ΔΥ/3-11-2020 Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου με θέμα «Καθορισμός χρόνου εποχιακής λειτουργίας επιχείρησης» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κος Αρβανίτης Παναγιώτης ,Αντιδήμαρχος)
 • Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής για Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης / Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ» του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, στα πλαίσια του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη «Ξενοκράτης».(αρ.6/2020) (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιώργος Μαυρίδης Κορονϊός

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Γιώργος Μαυρίδης -Δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη από τον βήχα

Επίθεση αστυνομικών ομόνοια 17 νοέμβρη

Άγρια επεισόδια στα Προπύλαια – «Κατέβηκαν» οι αύρες για να διαλύσουν την συγκέντρωση του ΚΚΕ (pics, video)