Είδηση για: #

Δήμος Σκύρου – Κακοκαιρία: οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις άσκοπες μετακινήσεις – Τι δήλωσε στο eviathema.gr ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου

21 Ιανουαρίου 2022, 8:03 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επίκεινται τις επόμενες μέρες, παρακαλούνται οι δημότες του Δήμου Σκύρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, αναφέρει εκτός των άλλων ανακοίνωση του Δήμου.

Σε επικοινωνία με το eviathema.gr, ο Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκύρου, κ. Γεώργιος Λάμπρος δήλωσε σχετικά: “Είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα. Αναμένουμε από αύριο Σάββατο να ξεκινήσουν τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα ενταθούν στην αρχή της Επόμενης Εβδομάδας. Όλος ο μηχανισμός του Δήμου, τα μηχανήματα, οι εργάτες καθαρισμού, τα συνεργεία της Περιφέρειας, θα βρίσκονται σε αναμονή για να επέμβουν όπου χρειαστεί, ενώ παράλληλα, υπάρχουν οι διαθέσιμες ποσότητες αλατιού που χρειάζονται για τους δρόμους, κυρίως που οδηγούν στο Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα.”

Ενώ πρόσθεσε “Έχουμε έρθει σε επαφή, με συγγενείς ατόμων που χρίζουν ιατρική βοήθεια ώστε να είναι προετοιμασμένοι, ενώ έχει μεριμνηθεί αν χρειαστεί να τους μετακινήσουμε στο Κέντρο Υγείας ή όπου χρειαστεί”.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκύρου θα βρίσκεται σε επιφυλακή και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Δήμαρχος- Μαυρίκος Νίκος: 6972333435
Αντιδήμαρχος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας – Λάμπρος Γεώργιος: 6979394663

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.