Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης-Αλιβερίου: Απροκάλυπτη στοχοποίηση της Α. Μπάτσα ως “αντίποινα” από τον Α. Θεοδώρου

mpatsa theodorou

Το ότι είναι κάποιος αντιδήμαρχος και έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του Δήμου, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι μπορεί όταν ενοχλείτε από την Χρήση του Δημόσιου Λόγου κάποιου συμβούλου της αντιπολίτευσης, να τα χρησιμοποιεί και να τον στοχοποιεί απροκάλυπτα πόσο μάλλον σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου, όταν τέθηκε σαν προημερισίας θέμα αυτό της ΔΕΥΑΚΑ και των συχνών διακοπών του νερού, ο Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου, έκανε νύξη  για τις επιχορηγήσεις που ήδη έχουν καθυστερήσει για το συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας ότι μέχρι να είναι διαθέσιμες θα πρέπει και οι πολίτες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στον Δήμο οι οποίες αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ. (Ευθύνη που βαραίνει και τον ίδιο βέβαια που άφησε από την προηγούμενη θητεία του, να φτάσει σε τέτοιο ύψος, το ποσό των οφειλών.)

Όμως δεν αρκέστηκε στην απλή αναφορά στους πολίτες, συγκεκριμενοποίησε στοχοποιόντας την δημοτική σύμβουλο, επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Αρετή Μπάτσα, απευθύνοντάς της ερώτηση για το πόσα χρήματα χρωστάει η ίδια και η οικογένεια της, συμπληρώνοντας πως …αν θέλει να είναι εντάξει να εξοφλήσει το υπέρογκο ποσό.

Βέβαια είχε την ευγενή καλοσύνη -αρχικά- να μην αναφέρει συγκεκριμένα το ποσό και όπως είπε:

“Επειδή η κ. Μπάτσα κουνάει το δάχτυλο γενικά και μέσω ίντερνετ και κρίνει και επικρίνει σας ρωτώ είστε συνεπής σαν πολίτης στην ΔΕΥΑΚΑ; Λοιπόν επειδή υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα θα καταθέσω στο Δημοτικό συμβούλιο, επειδή δεν είστε, εγώ δεν θα αναφέρω ένα τεράστιο κόστος οφειλής που έχετε όλη η οικογένεια θα το παραδώσω στο συμβούλιο και παρακαλούμε για την εξόφλησή σας”

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα…