in

Δημοτικό συμβούλιο παρωδία στο δήμο Κύμης Αλιβερίου

Η αντιπολίτευση πήρε απόφαση να πει στο δήμαρχο να «παρανομήσει»

Συμβούλιο Αλιβέρι

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο δήμο Κύμης Αλιβερίου με το συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά να λειτουργεί για ακόμη μια φορά σαν ενιαίος συνδυασμός με την παράταξη του Κώστα Κέκη και της Αλεξάνδρας Θαλασσινού συζητώντας ένα θέμα που σύμφωνα με το νόμο είναι ξεκάθαρα θέμα των υπηρεσιών του δήμου και του δημάρχου.

Όπως είχε γίνει γνωστό με  ανακοίνωση από νωρίς το πρωί η παράταξη της δημοτικής αρχής αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη συνεδρίαση που προκάλεσε ο Δημήτρης Θωμάς επειδή ένας εργαζόμενος έκανε αίτηση μετάταξης από το δήμο Ερέτριας στο δήμο Κύμης Αλιβερίου αλλά ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν επιθυμούσε  να αλλάξει την ειδικότητα του  και  να εργαστεί σε άλλο αντικείμενο ώστε να είναι αποδεκτός, γιατί δεν θέλει να χάσει το ανθυγιεινό επίδομα και αρνήθηκε να αλλάξει ειδικότητα για αυτό  το λόγο.

Τονίστηκε ότι Δεν είναι  σωστό-ούτε και νόμιμο- να εργάζεται κάποιος σε εργασία που δεν προβλέπεται να παίρνει ανθυγιεινό επίδομα και να πληρώνεται σαν εργαζόμενος στα απορριμματοφόρα.

Και ξεκαθαρίστηκε ότι «Αν δεν τακτοποιηθεί αυτό το θέμα δεν μπορεί ο δήμος Κύμης Αλιβερίου να δεχθεί αυτόν τον εργαζόμενο.

Ενώ λοιπόν είχε οριστεί να γίνει η συνεδρίαση στις 18:30 χρειάζονταν δεκατέσσερις σύμβουλοι για να υπάρξει απαρτία.

Από νωρίς το πρωί ο Δημήτρης Θωμάς τηλεφωνούσε σε όλους τους συμβούλους πιεστικά να παραβρεθούν στο συμβούλιο..

Ο Κώστας Κέκης είχε πει αρχικά ότι έχει δουλειά και δεν θα μπορεί να είναι εκεί…

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  όμως (Θωμάς)επειδή είχε προηγηθεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Σοφίας Βότση έκανε σαν θηρίο στο κλουβί.. Τηλεφωνούσε προς όλες τις κατευθύνσεις και πίεζε να γίνει οπωσδήποτε η συνεδρίαση..

Έτσι μαζεύτηκε και ο Καρτελιάς και η κυρία Θαλασσινού και ο Κώστας Κέκης αλλά παρόλα αυτά είχε περάσει σχεδόν μια ώρα και ακόμα έλειπε ένας σύμβουλος αφού ήταν μόλις δεκατρείς (Εννέα   του Θωμά συν δυο του Κέκη συν τη Θαλασσινού συν τον Αναγνώστου) έλειπε ο Ντόβολης και όλο το συμβούλιο περίμενε να τελειώσει η απογευματινή προπόνηση για να ξεκινήσει.

Στις οκτώ παρά τέταρτο αυτό έγινε κατορθωτό με την συνδρομή του Ντόβολη και τότε άρχισε το θέατρο του παραλόγου.. προεδρεύοντος του κ Φραγκούλη καθώς απουσίαζε και ο πρόεδρος Γιώργος Ζέρβας

Ο ίδιος ο εργαζόμενος είπε περίεργα πράγματα..Ότι τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση αλλά δεν είχε δηλώσει το ατύχημα στην υπηρεσία του(!!) γιατί δούλευε με δική του ευθύνη εκτός ωραρίου.. (!!!)είπε ότι τώρα νοιώθει καλά. ότι η οργανική του θέση είναι σε απορριμματοφόρο αλλα  σήμερα εργάζεται στο γραφείο κίνησης και όχι σε απορριμματοφόρο. ότι ηχογράφησε παράνομα υπάλληλο του δήμου στο τηλέφωνο για να είναι καλυμμένος κ.α.

Όλοι όσοι μίλησαν τοποθετήθηκαν υπέρ του εργαζόμενου, κατηγόρησαν ως ανάλγητη τη δημοτική αρχή και είπαν ότι ένας άνθρωπος που μια ολόκληρη ζωή δούλευε στα απορρίμματα δικαιούται να δουλέψει κα να παίρνει το επίδομα που έπαιρνε…

Και ενώ λοιπόν όλοι κόπτονταν για ένα εργαζόμενο ο ίδιος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς στράφηκε κατά εργαζόμενης δημοσιογράφου που προσελήφθη στο δήμο λέγοντας ανερυθρίαστα ότι μόλις την προσέλαβαν έμεινε έγκυος και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά της.. τα εργασιακά δικαιώματα μιας γυναίκας που γέννησε πήγαν περίπατο και κανείς δεν αισθάνθηκε να θίγεται…

Ούτε η κυρία Θαλασσινού ούτε ο κ Κέκης οι οποίοι με τοποθετήσεις τους σε δημοτικά συμβούλια  στο παρελθόν έχουν στραφεί δημόσια εναντίον άλλου εργαζόμενου μετακλητού υπαλλήλου.

Κατα τους συμβούλους της αντιπολίτευσης θα έπρεπε μια νέα μάνα να πηγαίνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και  με το νεογέννητο παιδί της στο γραφείο της.

Υποκρισία, άγνοια νόμων, διαδικασιών και κάθε λογικής και δικαίου από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης οι οποίοι αν ήταν στη θέση της δημοτικής αρχής θα έδιναν το επίδομα απορριμματοφόρου σε όλους τους εργαζόμενους ίσως επειδή αυτό θα θεωρούσαν σωστό.

Εν τέλει σύσσωμος ο συνδυασμούς του Δημήτρη Θωμά, με Θαλασσινού και Κέκη να ταυτίζονται για ακόμη μια φορά πλήρως με αυτόν αποφάσισαν να υποχρεώσουν (!!!) το δήμαρχο να πάρει τον εργαζόμενο αυτό από τον δήμο Ερέτριας στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Προφανώς και αυτή η απόφαση στερείται σοβαρότητας και έγινε για λόγους εντυπωσιασμού καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι και συγκεκριμένες διαδικασίες προκειμένου να γίνει μια μετάταξη και όχι επιθυμίες δημοτικών συμβούλων ή απόψεις που εκφράζονται προς ικανοποίηση του κοινού.

Παρεμπιπτόντως αν και όταν η κυρία Θαλασσινού, ο κ Κέκης η κ Θωμάς γίνουν  ποτέ δήμαρχοι θα μπορούν να δίνουν το επίδομα απορριμματοφόρου σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου καθώς κάτι τέτοιο είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη!

Δημοτικό συμβούλιο παρωδία στο δήμο Κύμης Αλιβερίου

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην υψηλή γέφυρα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσαν” καταστήματα σε Εύβοια και Αττική – Συνελήφθησαν 11 μέλη

Εύβοια: Συνελήφθη 51χρονος στην Αγία Μαρίνα Χαλκίδας μετά από αλιευτικό έλεγχο

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν για ληστείες και κλοπές δύο 16χρονοι

Παραιτήθηκε η Σοφία Βότση από τον συνδυασμό του Δημήτρη Θωμά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Τροχαίο Γέφυρα Χαλκίδας

Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην υψηλή γέφυρα

Σύγκρουση ασθενοφόρου με ΙΧ

Δύο νεκροί σε σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο