Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»
in

Δίρφυς: Βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Εταιρία Εμφιάλωσης Νερού Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση που πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing, καθιστώντας τη την αρχαιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας της χώρας.

Ειδικότερα, η Δίρφυς ΑΕ εφάρμοσε με επιτυχία το businessplanτης την τελευταία πενταετία που στόχο είχε το turnaround και την επαναφορά σε κερδοφορία. Επιπλέον, το 2020, παρά το lockdown λόγω της πανδημίας σε σημαντικά κανάλια πώλησης πέτυχε ανάπτυξη πωλήσεων και τριπλασιασμό της κερδοφορίας της ενώ με βάση τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, η Δίρφυς είναι η μοναδική εταιρία εμφιάλωσης νερού που κινήθηκε σε αναπτυξιακούς ρυθμούς το 2020.Οι παραπάνω παράγοντες συνετέλεσαν ώστε να ξεχωρίσει ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας», ανάμεσα σε πολλές σημαντικές εταιρίες.

Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων κατά της πανδημίας, συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων, με τους Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Γιάννη Σαρακιώτη, βουλευτή και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνουν χαιρετισμό.

Δίρφυς ΑΕ βραβεύτηκε ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς, κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, ανέφερε πως αυτή η διάκριση αποτελεί τιμή για την εταιρία και την περιοχή του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του, αναφέροντας πως είναι υπερήφανος για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους καταναλωτές που στηρίζουν με τις επιλογές τους τα προϊόντα της Δίρφυς ΑΕ. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της εταιρίας.

Ερέτρια: Λειτουργική και προσβάσιμη από σήμερα η Ράμπα κολύμβησης για ΑμεΑ στο Γεράνι

Η «μυστική» παραλία της Εύβοιας με τη σπάνια λεύκη άμμο