Δολοφονία στη Χαλκίδα – Δημήτρης Σούρας: «Μια φωτογραφία του 43χρονου με έχει στοιχιώσει…»

Δημήτρης Σούρας Χαλκίδα δολοφονία

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σχολίασε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 43χρονου από την 39χρονη στη Χαλκίδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η κατηγορούμενη κατέθεσε ότι τη γνωστή ιστορία για τη συνεύρεσή της με το θύμα, αφότου είχαν πει τρία ποτά, ωστόσο υπάρχει μάρτυρας, ο οποίος τόνισε ότι εκείνη την ημέρα το σπίτι του ζευγαριού ήταν άδειο.

«Διηγήθηκε η φόνισσα, μη σας ενοχλεί η λέξη, γιατί πολλές φορές κοιτάμε τις λέξεις και όχι τις πράξεις, ότι υπήρξε μια περίπτωση που ήπιαν τρία ποτά και πήγαν στο κρεβάτι και δεν κατάλαβε τι έγινε… Υπάρχει μάρτυρας ότι την ημέρα που κατέθεσε αυτό το πράγμα το σπίτι ήταν άδειο, σε ανακαίνιση. Δεν είχε ούτε ένα καρεκλάκι μέσα. Δεν υπήρχε τίποτα. Άρα καταρρίπτει το πρώτο. Δεύτερον, δεν προκύπτει από το πουθενά και δεν υπήρξε σχέση. Είχαν να βρεθούν 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε μια φωτογραφία – κάποτε θα μιλήσω στο δικαστήριο για αυτήν- πόσο με έχει στοιχιώσει. Μία φωτογραφία από τις 64 που έχω, με έχει στοιχιώσει», συνέχισε ο κ. Σούρας.