Δολοφονία στην Χαλκίδα: «Ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε τα μαχαίρια και τον έσφαξε» – Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Τάρτης

Δολοφονία στην Χαλκίδα

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Ως «ψέματα» χαρακτήρισε όσα είπε η 39χρονη στην κατάθεσή της ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα.

Στην τρίωρη κατάθεσή της η 39χρονη που σκότωσε στο κέντρο της Χαλκίδας τον 43χρονο, ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια.

«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα», είπε η 39χρονη, συνεχίζοντας:

«Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήταν τίποτα προσχεδιασμένο. Είχε συμβεί κάτι πριν 15 χρόνια που πυροδότησε μια απίστευτη φημολογία. Δεχόμουν αφόρητες πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια».

«Ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της και τον έσφαξε»

Από την άλλη, ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Αθανάσιος Τάρτης, υποστήριξε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» πως όλα όσα ισχυρίζεται η 39χρονη στην κατάθεσή της είναι ψέματα.

«Οι σχέσεις διαταράχτηκαν όταν ο Σάκης (σ.σ.: το θύμα) επικοινώνησε με τον φίλο του, ενημερώνοντάς τον ότι η εμμονική σύζυγός του τον παρενοχλεί πλέον πάρα πολύ έντονα. Τότε απευθύνθηκε σε μένα ζητώντας τη βοήθειά μου, ζητώντας ακόμη και να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα».

Σύμφωνα με τον κ. Τάρτη, με την κατάθεσή της η 39χρονη επιχειρεί να δολοφονήσει ξανά τον 43χρονο, αυτή τη φορά ηθικά, όπως τονίζει ο ίδιος.

«Προσπαθεί να τον εμφανίσει ότι πήγε με τη γυναίκα του καλύτερού του φίλου. Αυτό είναι αδιανόητο, είναι ντροπή να το σκεφτεί κανείς. Πρόκειται για μία εμμονική, πανέξυπνη γυναίκα, μία γυναίκα με τετράγωνη λογική», είπε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το τι προηγήθηκε της δολοφονίας του 43χρονου.

«Η αιτία του κακού έγινε γνωστή από τους γονείς της δράστιδος, το οποίο σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες το παραδέχεται στην ομολογία της. Όταν ενημέρωσε ο Σάκης τον φίλο του, εκεί ψυχράνθηκε μαζί του, εκεί όμως ξεκίνησε και το μαρτύριο για τη δράστιδα, γιατί όπως προκύπτει από τους ίδιους τους γονείς της, τα μάτια της ήταν μαυρισμένα από το ξύλο».

«Αυτό το δράμα συνεχίστηκε μέχρι και την παραμονή της σφαγής. Την παραμονή της σφαγής το ζευγάρι χώρισε, ο άνδρας την έδιωξε από το σπίτι κι εκείνη πήρε μαχαίρια από το σπίτι της, τα οποία ήταν δώρο του γάμου της, και πήγε με αυτά και τον έσφαξε».