in

Δυνατή υποψηφιότητα η Καραμάνου για την Περιφέρεια

Δέχτηκε πολλές προτάσεις για τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης η Σίσυ Καραμάνου από το Αλιβέρι αλλά αρνήθηκε…

Είπε ναι  στην πρόταση του Φάνη Σπανού να είναι υποψήφια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος..και πολύ καλά έκανε γιατί η εμπειρία της και οι ικανότητες της μπορούν να βοηθήσουν την Εύβοια και εκείνη μπορεί να βοηθήσει και την πόλη της από ένα άλλο επίπεδο αυτοδιοίκησης.

Αν κρίνει κανείς από την επαγγελματική και επιχειρηματική της παρουσία θα είναι μια πολύτιμη βοήθεια για τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη! Μακάρι να εκλεγεί γιατί έχει πολιτική άποψη , και είναι ενεργή σε ότι συμβαίνει στην περιοχή της.

Μπορεί και ξέρει να στηρίξει μια πρόταση για τον τόπο της και να την φτάσει μέχρι την υλοποίηση της!

Ποια είναι η Σίσσυ Καραμάνου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Αλιβέρι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Είμαι μητέρα του Ανέστη Σχολίδη , φοιτητή στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Εργάζομαι από 1998 ως ναυτιλιακός πράκτορας στο Αλιβέρι, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα, ασχολούμαι ενεργά με τονΙστιοπλοικό Όμιλο Αλιβερίου.
Το διάστημα2005-2012 είχα την ευκαιρία να εργαστώ απρόσκοπτα ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλιβερίου.

Κατά την περίοδο 2019-2023 συμμετείχα στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου καθώς και στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛΑλιβερίου.

Με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενη τις αυξημένες ανάγκες του τόπου μας, αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανού να στελεχώσω το συνδυασμό του «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» και να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η πολυετής εμπειρία μου ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και η συνεχής ενασχόλησή μου με τα κοινά, μου έχουν προσφέρει σημαντικά εφόδια που θα ήθελα να αξιοποιήσω, δουλεύοντας σκληρά και διεκδικώντας για τον τόπο μας.

Τα τελευταία χρόνια η Περιφερειακή Αρχή, παρά τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, κατόρθωσε να αλλάξει το κλίμα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες. Σήμερα, καλούμαστε με όραμα, θέληση και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε ακόμη παραπέρα, να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα και να αγωνιστούμε τόσο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών όσο και για τη αναπτυξιακή προοπτική της Εύβοιας και της Σκύρου μέσω του τουρισμού, της ναυτιλίας, της εξωστρέφειας και της πρωτογενούς παραγωγής.
Η επιθυμία μου να βρίσκομαι στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο υπαγορεύεται αποκλειστικά από την έντονη διάθεση προσφοράς προς την τοπική κοινωνία.

Ζητώ τη στήριξή σας για να την επιστρέψω πολλαπλάσια στον τόπο μας.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Νέο 112 στην Εύβοια – Τι αναφέρει

Βόρεια Εύβοια: Σκάφος βυθίστηκε στο Πήλι – Άμεση κινητοποίηση του Λιμενικού