dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Δύο Κρούσματα Κορονοϊού στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας – Χωρίς να γίνουν τεστ σε καθηγητές και μαθητές επαναλειτουργεί την Πέμπτη – Τι δήλωσε η Διευθύντρια στο eviathema.gr

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Δύο κρούσματα κορονοϊού έγιναν γνωστά πριν λίγες ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Πρόκειται για 2 μαθητές διαφορετικών τάξεων του σχολείου.

Στο Νοσοκομείο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης μετά τα επεισόδια έξω από το εφετείο

lYSIS

Με ανακοίνωση της διεύθυνσης εχθές τρίτη το σχολείο παρέμεινε κλειστό για μια μέρα ενώ αναμένεται να επαναλειτουργήσει αύριο Πέμπτη πλην των δύο αιθουσών που εμφανίστηκαν τα κρούσματα.

Αναστάτωση όμως προκαλεί το γεγονός σε γονείς, καθηγητές και μαθητές ότι μετά στην επικοινωνία που είχε η διεύθυνση και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με το υπουργείο παιδείας οι υπεύθυνοι δεν είχαν καμία γνώση για τα δύο κρούσματα στην σχολική μονάδα ενώ όταν ζητήθηκαν να γίνουν τεστ κορονοϊού η απάντηση ήταν ότι δεν παρέχονται και το σχολείο θα επαναλειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη καθώς επίσης η απολύμανση θα έπρεπε να γίνει από την 1 καθαρίστρια του σχολείου.

Στην απολύμανση δόθηκε λύση μετά από αρκετά τηλεφωνήματα στην Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα η οποία απέστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης συνεργείο για να απολυμάνουν όλους τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος.

Ερωτήματα δημιουργούνται επίσης για το Λύκειο το οποίο συστεγάζεται και έχει κοινούς χώρους με το 2ο γυμνάσιο αφού τα δύο κρούσματα έχουν συγγενείς οι οποίοι φοιτούν εκεί και για το οποίο δεν έχει παρθεί ούτε αναφερθεί κανένα μέτρο.

anakoinosi1anakoinosi2anakoinosi3

Στο eviathema.gr μίλησε η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Χαλκίδας σχετικά με το θέμα…

gymnasio gymnasio gymnasio gymnasio gymnasio

Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.

Αφήστε μια απάντηση