in

Δύσκολα τα πράγματα για τον Γιώργο Ψαθά – Τζοβάννα Γκόγκου: “Αποδέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Μπουροδήμου να συμπορευτούμε στις δημοτικές εκλογές”

Ανακοίνωση – βόμβα εξέδωσε η Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάννα Γκόγκου, η  οποία αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μπουροδήμου να συμπορευθούν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Στην ανακοίνωση η Τζοβάννα Γκόγκου κάνει λόγο για παντελή απουσία από την διεκδίκηση και την άντληση πόρων της Νυν Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά  και μάλιστα όταν ως Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ως πυρόπληκτος και πλημμυροπαθής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Τζοβάννας Γκόγκου:

Πριν τέσσερα χρόνια, διαπιστώνοντας τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής για προσέλκυση προγραμμάτων, αναγκαίων για την σωστή λειτουργία του Δήμου ,αλλά κυρίως απαραίτητων για την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής, έθεσα τον εαυτό μου στην κρίση σας, ως υποψήφια δήμαρχος στο Δήμο μας με το συνδυασμό «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».

Καθ’ όλη την προηγούμενη περίοδο τόσο μέσα από την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και μέσω της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στ.Ελλάδας ,προσπάθησα να αναδείξω τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας, τις αναπτυξιακές του δυνατότητες και να πείσω την δημοτική αρχή για την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προκειμένου ο Δήμος μας να πάει ένα βήμα μπροστά.

Δυστυχώς σήμερα κατά κοινή διαπίστωση ,παρά το γεγονός ότι οι πόροι που διατέθηκαν στην αυτοδιοίκηση ήταν οι περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη περίοδο, ο Δήμος μας απουσιάζει παντελώς από την διεκδίκηση και την άντληση πόρων, όταν γειτονικοί Δήμοι μικρότεροι από εμάς παρουσιάζουν τεράστιο έργο και μεγάλη απορροφητικότητα κονδυλίων και μάλιστα όταν ως Δήμος βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ως πυρόπληκτος και πλημμυροπαθής.

Η δημοτική μας αρχή αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, δυστυχώς απέδειξε ότι όχι μόνο δεν μπορεί να πάει τον τόπο μπροστά , αλλά μας γύρισε πίσω στην εποχή της λακκούβας και της υποβάθμισης των υποδομών που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Αποτέλεσμα αυτής της λειτουργίας είναι η οπισθοδρόμηση του τόπου και η σημαντική μείωση του πληθυσμού του Δήμου, όπως αυτή καταγράφηκε στην τελευταία απογραφή.

Σήμερα ο τόπος δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής αρχής, η θητεία της οποίας θα ακολουθήσει το νέο Ευρωπαϊκό αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο για την περιφέρειά μας είναι 2,2 φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο και το οποίο ήδη άρχισε να τρέχει.

Είναι η ώρα των αποφάσεων για όλους μας. Θα βάλουμε μπροστά το ΕΓΩ από το ΕΜΕΙΣ ή με τις αποφάσεις μας θα συμβάλλουμε στην δημιουργία μιας ισχυρής και ικανής δημοτικής ομάδας, αναγκαίας να ξεκολλήσει το κάρο από την λάσπη? Αυτή την ώρα των αποφάσεων δε χωρά το εγώ αλλά το ΕΜΕΙΣ. Ξεκάθαρα όπως πάντα απέναντί σας δηλώνω πρώτη παρούσα στο κάλεσμα του τόπου μας για το ΕΜΕΙΣ

Πάμε δυνατά με μία ικανή δημοτική ομάδα στις εκλογές του Οκτωβρίου η οποία αξιόπιστα την επόμενη ημέρα θα πάει τον Δήμο μπροστά βελτιώνοντας το σύνολο των υποδομών με την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ,οι οποίοι και αυτή την περίοδο θα είναι πολλοί.

Αποδέχτηκα την πρόταση του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΜΕΣΣΑΠΙΑΚΗ-ΠΑΡΑΔΙΡΦΥΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ να συμπορευτούμε, ενώνοντας δυνάμεις ,για το καλό του τόπου.

Η αξιοπιστία του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ως έμπειρου αυτοδιοικη-τικού και η ικανότητά του στην διεκδίκηση αναπτυξιακών προγραμμάτων είναι γνωστή σε όλους μας. Με όλους εμάς και κυρίως με την δική σας θέληση και απόφαση ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά.
ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Με τιμή

ΤΖΟΒΑΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥ Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης ΔΗΜΟΥ-ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Εύβοια: Συνελήφθη 30χρονος με ναρκωτικά στην Στενή πηγαίνοντας για camping στην Χιλιαδού

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι