Δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα πεζοδρόμησης στα Ψαχνά αναφέρουν πηγές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Ψαχνά

Δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί τα έργα πεζοδρόμησης στα Ψαχνά, αναφέρουν πηγές της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, Τζοβάννα Γκόγκου, σε ανάρτησή της, καυτηρίασε το γεγονός ότι οι πλάκες στα πεζοδρόμια για τους τυφλούς, οδηγούν σε κολώνες.

Συγκεκριμένα οι κολώνες θα επανατοποθετηθούν σε νεότερα σημεία, που δεν θα εμποδίζουν την διέλευση των ΑμεΑ όταν το υλικό επίστρωσης είναι αρκετά συμπαγές ώστε να τις κρατήσει.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πως γιατί ούτε η πλευρά της Δημοτικής Αρχής, αλλά ούτε και της αντιπολίτευσης ασχολήθηκε με το θέμα της παράνομης θέσης πάρκινγκ για ΑμεΑ που αυθαίρετα έχει δημιουργήσει ο Τοπικός Πρόεδρος των Ψαχνών… Μια τραγελαφική περίπτωση η οποία προσβάλει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού δεν διαθέτει καμία εγκεκριμένη προδιαγραφή για να υφίσταστε. [Δειτε εδώ]

Η καταγγελία που απέστειλε η Τζοβάννα Γκόγκου προς τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσσαπίων Σπύρο Ραπτάκη.

334975383 2318684304971977 3734161189355801816 n

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ωρωπός – Εικόνες ΣΟΚ: Διασώστες του ΕΚΑΒ πλένουν με λάστιχο σε πιλοτή 70χρονη ΑμεΑ για μη λερώσει το ασθενοφόρο [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες μετά από κόντρες [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανείπωτο οικογενειακό δράμα στο τρένο του θανάτου – Σηκώθηκε να πάει σε άλλο βαγόνι για τουαλέτα και επέζησε, αλλά η γυναίκα του όχι…

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα με τραυματισμό: ΙΧ καρφώθηκε στα φανάρια της Ληλαντίων [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Έσπασε το αυτοκίνητο σε λακκούβα σε δρόμο της Χαλκίδας και έκανε μήνυση στο Δήμο