Έγκλημα στην Ιστιαία: «Ήξερα ότι η γιαγιά είχε χρήματα στο σπίτι γι’ αυτό την λήστεψα» [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ EVIATHEMA

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια» δήλωσε ο 25χρονος ρομά στους αξιωματικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 80χρονη στην αυλή του σπιτιού της  στην Ιστιαία.

Ο 25χρονος μετά από πολύωρη κατάθεση, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το άγριο έγκλημα στους αξιωματικούς..

«Την γιαγιά την γνώριζα καθώς της πουλούσα λουλούδια. Ήξερα ότι είχε χρήματα στο σπίτι γι αυτό αποφάσισα να την ληστέψω. Πήγα στις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η γιαγιά μιλούσε στο τηλέφωνο και έφυγα» κατέθεσε ο νεαρός δολοφόνος.

ΙΣΤΙΑΙΑ 80ΧΡΟΝΗ EVIATHEMA

«Επέστρεψα μισή ώρα αργότερα. Η γιαγιά ήταν στην αυλή του σπιτιού, την χτύπησα και την έσπρωξα. Έπεσε στο έδαφος, μπήκα στο σπίτι και άρπαξα 900 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο. Ήμουν μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τι έγινε μετά.»

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού της μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής 29/10, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία αφού ήταν άνω κάτω.

Ο 25χρονος, συνελήφθη μέσα στον καταυλισμό όπου διαμένει, από άνδρες της Γ ΟΠΚΕ, λίγη ώρα αργότερα, από τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας ενώ υποστήριξε, επίσης, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθειά του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα

Στα παπούτσια όπως δημοσίευσε το eviathema.gr του υπόπτου υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη.

Το πρωί του Σαββάτου, αφού κρατήθηκε στον Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, μεταφέρθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στον ανακριτή και έπειτα στον εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο