Εικόνες ντροπής για ακόμα μια φορά στην Χαλκίδα…

xalkida eikones ntropis

Εικόνες ντροπής για ακόμη μια φορά στην Χαλκίδα, όπου ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν όπου βρουν τα οχήματά τους, ακόμα και μπροστά σε ράμπες ΑμεΑ χωρίς να σκέφτονται στιγμή πόσο δύσκολη κάνουν την ζωή σε κάποια άτομα.. Εικόνες ντροπής για ακόμα μια φορά στην Χαλκίδα…

Αναγνώστης απέστειλε το παρακάτω κείμενο με τις φωτογραφίες καταγγέλλοντας το γεγονός:

Τι και αν υπάρχει ράμπα ΑμΕΑ…τι και αν είναι πεζοδρόμιο και οι πεζοί περνάνε με δυσκολία…..για καροτσάκια με μωρά ούτε καν…για μερικούς είναι μικρά γράμματα αυτά. Αλήθεια ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ κανείς γι’αυτη την πόλη ή μόνο σε εκλογές μας θυμούνται? ΝΑΙ πλέον είναι και θέμα του δήμου. Το ξέρει και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί λέω δεν κάνει τίποτα? Απλό. Γνωστό σημείο που παρκάρουν παράνομα. Ας βάλουν μεταλλικά κολωνάκια στην άκρη του πεζοδρομίου απο το ζαχαροπλαστείο του Γουναρόπουλου έως το Net Food μ’ ένα μικρό κενό στο κέντρο καθώς μερικές φορές από εκεί κατεβαίνουν στην παραλία φορτηγά όταν γίνονται εκδηλώσεις στο στρογγυλό.

ΦΤΑΝΕΙ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ! ΕΓΙΝΕ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΗ ΠΡΟΣΒΆΣΙΜΗ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ, ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ