Είδηση για: #

Έκκληση για ορθολογική χρήση του νερού κάνει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου

10 Ιουλίου 2023, 7:15 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Λόγω των μειωμένων βροχοπτώσεων και κατ’ επέκταση των περιορισμένων αποθεμάτων ύδατος ,ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου εφιστά την προσοχή και ζητά τη συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης και όχι άσκοπης και πολλές φορές υπερβολικής κατανάλωσης του πόσιμου ύδατος.

Ο Δήμος καταβάλει κάθε απαιτούμενη ενέργεια και προσπαθεί για την εξασφάλιση επάρκειας ύδατος και για την ορθολογική διαχείρισή του, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη υδροδότηση όλων των περιοχών. Συγχρόνως, όμως, κρίνεται απαραίτητη η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια διαφύλαξης των αποθεμάτων, αποφεύγοντας τη σπατάλη και την αλόγιστη χρήση, καθώς είναι άμεσος ο κίνδυνος εξάντλησης των αποθεμάτων.

Το νερό παρέχεται στους καταναλωτές αποκλειστικά για τις ανάγκες ύδρευσης των ακινήτων και όχι για άλλες χρήσεις όπως άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων, αυλών και δρόμων κλπ.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το νερό με οικονομία για να υπάρξει επάρκεια για όλους. Σε αντίθετη περίπτωση και χωρίς άλλες διατυπώσεις, θα βρεθούμε όλοι στη δυσάρεστη θέση διακοπής της υδροδότησης.

Μόνο με οικονομία στη χρήση του νερού και με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα έλλειψης νερού και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του, ώστε να μη
λείψει από κανέναν.

Το νερό είναι υπόθεση όλων μας! Κάθε σταγόνα είναι πολύτιμη!

Μην την σπαταλάτε!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.