Έκτακτη ενημέρωση Νίκου Χαρδαλιά στις 18:00 για τις φωτιές – Δείτε Live

Νίκος Χαρδαλιάς - Εύβοια

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα προχωρήσει εκτάκτως σε ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις φωτιές που καίνε σε Αττική, Εύβοια και άλλες περιοχές.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερις ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου και μια στον Βαρνάβα.

Η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια μαίνεται με την Πυροσβεστική να δίνει τιτάνια μάχη για την κατάσβεσή της και τις Αρχές να παίρνουν τα μέτρα τους.

Σέ όλες αυτές τις πυρκαγιές στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο, επιχειρούν συνολικά 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη, με την συνδρομή υδροφόρων ΟΤΑ.

Επίσης το απόγευμα του Σαββάτου, 10.07.2021, το 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας απέστειλε μήνυμα στους πολίτες της Εύβοιας να απομακρυνθούν από την περιοχή Νημποριό προς Μαρμάρι – Κάρυστο.

Ανησυχία προκαλεί η φωτιά στα Νέα Στύρα Ευβοίας, όπου το πύρινο μέτωπο πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους Νημποριού ώστε να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή.

Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα του 112 με εντολή εκκένωσης για το Νιμπορειό [BINTEO]

Πανικός στην Ερέτρια: Έφοδος του ΣΔΟΕ στην Λαϊκή – “Καμπάνα” 1000άρικο για 3 κιλά ντομάτες – “Γυαλιά καρφιά” έκανε τον πάγκο του από την αγανάκτηση ο παραγωγός [ΒΙΝΤΕΟ]

Έφοδος της αστυνομίας σε καφέ – κλαμπ σε Αρτάκη και Ψαχνά ξημερώματα Σαββάτου – “Βροχή” τα πρόστιμα και τα αυτόφωρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αλιβέρι: Γνωστός ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Ήλιος» ετοιμάζει καντίνα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων

Εύβοια: Τι απαντά ο Πρώην Δήμαρχος για την σύλληψη του ίδιου και της κόρης του – “Μια απλή κατάθεση δώσαμε στο ΑΤ Λουτρών Αιδηψού”

Πολιτικά Ευβοίας: “Καμπάνα” σε Καφέ – Μπάρ 5000 ευρώ γιατί δεν είχε αντισηπτικά στα τραπέζια

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι