ΕΚΤΑΚΤΟ – Φωτιά σε εργοστάσιο στην Εύβοια: Έκρηξη στο σημείο! – Επεκτάθηκε και σε διπλανές εγκαταστάσεις το μέτωπο [ΒΙΝΤΕΟ]

New Project 2023 10 24T172227.775

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη σε εργοστάσιο στην περιοχή Ριτσώνα Χαλκίδας. Φωτιά σε εργοστάσιο στην Εύβοια: Έκρηξη στο σημείο! – Επεκτάθηκε και σε διπλανές εγκαταστάσεις το μέτωπο [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα σημειώθηκε έκρηξη στο σημείο, ενώ το μέτωπο της φωτιάς επεκτάθηκε σε διπλανές εγκαταστάσεις αφού έκαψε ολοσχερώς το εργοστάσιο που ξεκίνησε.

fotia 4

Οι δρόμοι κοντά στο σημείο έχουν αποκλειστεί αφού όπως έγραψε νωρίτερα το eviathema.gr, υπήρχε ο φόβος της έκρηξης μιας και οι εγκαταστάσεις διαθέτουν μπουκάλες υγραερίου ενώ σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχει πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν πολύ προσεκτικά για την κατάσβεσης μιας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αφού βρίσκονται πολύ κοντά και φυσικά στο σημείο έχουν σπεύσει για συνδρομή αστυνομικοί καθώς και εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και διάσωσης Εύβοιας.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ