ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέα Αρτάκη: Σοβαρό τροχαίο στον Βατώντα – Οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και τούμπαρε το αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Τροχαίο Ατύχημα Βατώντας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Βατώντα Νέας Αρτάκης στην Εύβοια.

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο στο Βαθύ Αυλίδας, όπου δύο άνθρωποι κατέληξαν στο Νοσοκομείο τραυματισμένοι [δείτε εδώ] ένα νέο σοκαριστικό τροχαίο έγινε στην Νέα Αρτάκη λίγο μετά τις 22.00.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγός κατευθυνόταν από την Νέα Αρτάκη προς τον Πισσώνα, όταν στην περιοχή του Βατώντα, αποκοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου να τουμπάρει και να πέσει πάνω σε κάγκελα ενός σπιτιού.

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε κυριολεκτικά σε άμορφη μάζα όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το eviathema.gr. Ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και απεγκλωβίστηκε.

 

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα  εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και πυροσβέστες  της ΠΥ Χαλκίδας καθώς Και αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας για την καταγραφή του Περιστατικού.

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ώρες τρία θανατηφόρα τροχαία έχουν σημειωθεί στην Εύβοια, με θύματα τρεις νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και η 17χρονη μαθήτρια. [Δείτε εδώ]

τροχαιοαρτ1

τροχχχχχχχχ

τροχαιοπυροσβεστικη

τροχ4

αχδδ

τροχχχχχχχ

χχχχχ

τροχχχχχχ

τροχχχχ

τροχχχ