ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλεται το κλείσιμο των τραπεζών σε Λίμνη και Αιδηψό;

Breaking News Eviathema.gr

Σε μια «προκλητική» απόφαση είχε προχωρήσει η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, ανακοινώνοντας ξαφνικά κλείσιμο 25 καταστημάτων εντός του 2022 σε όλη την Ελλάδα όπως είχε δημοσιεύσει το eviathema.gr [Δείτε εδώ] !

Μεταξύ των καταστημάτων ήταν αυτά της Αιδηψού, και της Λίμνης  στην Βόρεια Εύβοια.

Σε ανάρτησή του ο Αντιδημάρχος Παναγιώτης Αρβανίτης , αναφέρει ότι μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργου Τσαπουρνιώτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, αποτράπηκε το κλείσιμο αυτό της Λίμνης.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες με παρέμβαση της η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σοφία Νικολάου, ζήτησε από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας την αναστολή του κλεισίματος των καταστημάτων στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια ζητώντας ζητώντας βασικά να δείξει την κοινωνική της ευαισθησία.

Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μετά την χθεσινή παρέμβαση της Σοφίας Νικολάου, εξετάζει τον ενδεχόμενο αναστολής του κλεισίματος των καταστημάτων σε Αιδηψό και Λίμνη και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η κ. Νικολάου το πρωί της Παρασκευής ενημέρωσε τους δημάρχους της Βόρειας Εύβοιας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη και Γιάννη Κοντζιά για την επικοινωνία της με την Εθνική τράπεζα.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως είχε αναδείξει αποκλειστικά το eviathema.gr, παρόμοια απόφαση είχε πάρει η Τράπεζα Πειραιώς για τα υποκαταστήματα Κύμης και Ψαχνών.

Η λίστα των κατ/των που “θέλουν” να κλείσουν ως μέσα Ιουλίου: Αμφιθέας , Γέρακα, Ζεφυρίου, Αρεόπολης, Σκάλας Ωρωπού, Στυλίδας, Ερυθρών, Γαργαλιάνων, Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης, Βλαχιώτη, Οδ. Βασ. Γεωργίου Καλαμάτας, Μετσόβου, Εθνικής Αντιστάσεως Αγρινίου, Λεωφ. Θησέως, Ακτής Δυμαίων Πατρών, Τυρνάβου.