Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα…

3 Μαΐου 2024, 7:44 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων

Σκανδαλώδη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, αφού το θέμα που έθεσε προς συζήτηση ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Σπύρου και εν τέλη δεν συζητήθηκε, δεν αφορούσε προσωπικά δεδομένα αλλά διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Από την εξέλιξη αυτή εκτέθηκαν αρκετοί .. όπως ο διαγραφείς δημοτικός σύμβουλος ο οποίος προτίμησε τη σχέση του με το εν λόγω μπλοκ συμπεριφερόμενος ως συνεργάτης παρά ως πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου.

Χαμός στο συμβούλιο λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων: Διαγράφει τον Καραμούζη ο Γιώργος Σπύρου μετά το ατόπημα του να μην ενημερώσει για την ύπαρξη εξωδίκου

Εκτέθηκε φυσικά και η ιδιοκτήτρια του μέσου που απαγόρευσε ουσιαστικά τη συζήτηση του θέματος μετατρέποντας το δημοτικό συμβούλιο σε προσωπικό της όργανο εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία της με τη δήμαρχο και αντιδημάρχους.

Στην ουσία ακυρώθηκε η δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου και δόθηκε η εντύπωση πως κάποιοι αιρετοί εξαρτώνται από το συγκεκριμένο μπλοκ και μοιάζουν να το φοβούνται και να το τοποθετούν πάνω από τη θέση που τους έδωσαν οι δημότες της Χαλκίδας…

Στην ουσία εκτέθηκε και η ίδια η δήμαρχος πολιτικά και ηθικά.

Και σε τελευταία ανάλυση κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε τον όρκο τους ως δημοτικοί σύμβουλοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δημοτών.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.