Η Ελένη Γκάβαλη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Μπουροδήμο

gkabali

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουροδήμου η Ελένη Γκάβαλη από τα Ψαχνά. Μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Μεσσαπιακή – Παραδίρφυα συνεργασία” μιας και η κα Γκάβαλη επί 32 έτη εργάστηκε στο ΑΤΕΙ Χαλκίδας ως καθηγήτρια εφαρμογών, ενώ παράλληλα άσκησε διοικητικό έργο σαν Προϊσταμένη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η ανακοίνωση της Ελένης Γκάβαλης:

Είμαι η Ελένη Γκάβαλη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ψαχνά Ευβοίας. Σύζυγός μου είναι ο Βασίλης Σταθόπουλος με τον οποίο έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, 40 και 33 ετών, εκπαιδευτικούς στο επάγγελμα.

Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Επί 32 χρόνια εργάστηκα στο ΑΤΕΙ Χαλκίδας ως καθηγήτρια εφαρμογών, ενώ παράλληλα άσκησα διοικητικό έργο σαν Προϊσταμένη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Υπήρξα υπεύθυνη της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών του τμήματος, επί 30 συναπτά έτη και Επιστημονική Υπεύθυνη Προγράμματος πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ για τα σπουδαστικά έτη 2007-2008 και 2010-2013. ΄Εχω γράψει δύο επιστημονικά συγγράμματα με τίτλο «Εισαγωγή στην Πληροφορική», και «Διοίκηση Μάρκετινγκ».,

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ νωρίς, θήτευσα ως δημοτική σύμβουλος στην τελευταία τετραετία του αείμνηστου Δημάρχου Σπ. Σπυρόπουλου, με την ιδιότητα του προέδρου της σχολικής Επιτροπής. Υπήρξα τέσσερα χρόνια μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ψαχνών η «ΕΚΦΡΑΣΗ» και δύο χρόνια πρόεδρος.

Αγαπώ ιδιαιτέρως την πόλη μου αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, τα προβλήματα είναι χρόνια και πρέπει να επιλυθούν. Ο τόπος μας αξίζει να εξελιχθεί και να προοδεύσει. Για το λόγο αυτό επιλέγω να στηρίξω έναν άνθρωπο με εμπειρία και αποδεδειγμένο έργο.

Επιλέγουμε Γιάννη Μπουροδήμο!

Έλα στo viber του eviathema για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ