Έμπρακτα δίπλα στα μέλη του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας ο Γιάννης Καλαβρής

Γιάννης Καλαβρής Εργατικό Κέντρο

Με μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας συναντήθηκε την Πέμπτη ο Δικηγόρος Ιωάννης Καλαβρής ενόψει της εκδήλωσης ενδιαφέροντος του να είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ο Καλαβρής έχει υποστηρίξει ως νομικός σύμβουλος αρκετά εργατικά σωματεία , ενώ έχει συνεργαστεί και με το ίδιο το Εργατικό Κέντρο, έτσι ξεκίνησε ενημερώνοντας μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου για την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις.

Σε σύντομη αναφορά του προς τα μέλη της διοίκησης επεσήμανε ότι η κίνησή του αυτή είναι συμβολική προκειμένου να εκφράσει το σεβασμό του στο θεσμό του Εργατικού Κέντρου, αλλά και προκειμένου να υπογραμμίσει το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τη διάθεσή του να προωθήσει τα δίκαια αιτήματά τους με κάθε δύναμη στην κεντρική πολιτική σκηνή από όποια θέση και εάν βρεθεί .

Ανέφερε ότι θεώρησε υποχρέωσή του να ξεκινήσει μια πολιτική προσπάθεια από το χώρο όπου έχει ξεκινήσει και ο ίδιος τα επαγγελματικά του βήματα και όπου εμπράκτως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το ενδιαφέρον του για εργασιακά ζητήματα.

Τα μέλη της διοίκησης που παρευρίσκονταν εξέθεσαν από την πλευρά τους τα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τους εργαζόμενους, ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στη ΛΑΡΚΟ, επεσήμαναν ιδίως θέματα που σχετίζονται με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια , ενώ τόνισαν θέματα αναφορικά με τα εργατικά ατυχήματα .