Εντυπωσιακή συγκέντρωση από το Γιώργο Σπύρου

«Αμεσα» έτοιμος να οργανώσει το δήμο-ανέλυσε τους βασικούς προγραμματικούς του πυλώνες

spirou3

Σε μια εντυπωσιακή για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση στο καφέ storys την Τετάρτη 29 Μαρτίου το απόγευμα. ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σπύρου παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού του το οποίο είναι «Άμεσα» και υποδηλώνει την ανάγκη να αλλάξει η διοίκηση του δήμου Χαλκιδέων ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος και να μην υπάρξουν περαιτέρω δραματικές επιπτώσεις για το δήμο της Χαλκίδας

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σωτήρη Μπαρσάκη ο κ Σπύρου εμφανίστηκε με έτοιμο συνδυασμό αποτελούμενο από μεγάλο αριθμό ικανών υποψηφίων  που μπορούν να στελεχώσουν ψηφοδέλτιο  στο οποίο όμως θα προστεθούν και άλλοι νέοι μέχρι τις 31 Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης συνδυασμών.

Με μια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας διευκρίνισε ότι κέντρο του συνδυασμού του είναι ο δημότης και προσωπική του φιλοσοφία η αποστροφή  στο συγκεντρωτικό σύστημα διοίκησης.

Αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες εστιάζοντας στην καθαριότητα μιας πολύ βρώμικης Χαλκίδας, στην ανάγκη αξιοποίησης των ιστορικών της μνημείων (μοντέρνων και βιομηχανικών) –κτήριο Γεωργιάδη, Τσιμεντάδικο (είναι αντίθετος στην επαναβιομηχανοποίηση), τόνισε την ανάγκη αξιοποίησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και δήλωσε ότι η δημοτική κίνηση του συνδυασμού «Άμεσα» είναι κομματικά ακηδεμόνευτη.

«Με όρεξη για δουλειά και συνεργασίες μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στον δήμο ανατρέποντας μια αντίληψη ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα» είπε ο Γιώργος Σπύρου καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του συνδυασμού του που στήριξαν με την παρουσία τους την πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού και έδειξαν ότι «άμεσα» τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν!

Δείτε φωτογραφίες:

spirou19

spirou18

spirou16

spirou14

spirou13

spirou12

spirou11

spirou10

spirou9

spirou

spirou6

spirou5

spirou4

spirou3

nantin

spirou2 1

spirou1

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά στην Χιλιαδού – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα: 41χρονη λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στην μέση του δρόμου

Διάρρηξη σε καφέ στα Ψαχνά Ευβοίας τα ξημερώματα – Η κάμερα έπιασε τον δράστη την ώρα που άδειαζε την ταμειακή μηχανή [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ερέτρια: Άτομα ρίχνουν βαρελότα έξω από σπίτι – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός παραβιάζει κόκκινο φανάρι στο κέντρο της Χαλκίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ερέτρια: Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για την έκρηξη στο γυμνάσιο την ώρα της εκδήλωσης