in ,

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, σύμφωνα με τα ειδικά περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19.

Δημοτικό_Κολυμβητήριο_Χαλκίδας

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Χαλκιδέων επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας, σύμφωνα με τα ειδικά περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19 και συγκεκριμένα:

1.Χρήση για τους αθλητές/τριες των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω (γεν. το 2006 και μεγαλύτεροι) σε πρώτη φάση. Οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές των αγωνιστικών ομάδων (13 και 14 ετών), θα ενταχθούν στο αμέσως επόμενο στάδιο και τα σωματεία θα πρέπει ήδη να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ώστε να τηρούνται οι περιορισμοί χωρητικότητας με όλα τα αγωνιστικά τμήματα ενεργά.

Πανικός στον Δήμο Χαλκιδέων – Δημοτικός Υπάλληλος με όχημα του Δήμου “Ψάρευε ερωτικό σύντροφο” με δόλωμα 50αρικο δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο – Διετάχθη ΕΔΕ από την Έλενα Βάκα

2. Χρήση για τους υποψηφίους ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών .

3. Χρήση για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους με αναπηρία καθώς και από τους συνοδούς τους

4. Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ, από αθλητές και αθλούμενους.

5. Ομάδες υδατοσφαίρισης μπορούν να κάνουν κολυμβητική προπόνηση, ατομική τεχνική, όχι ομαδικές ασκήσεις ή ομαδικό παιχνίδι, σε πρώτη φάση.

6. Τα αποδυτήρια και τα ντους θα είναι κλειστά και οι αθλητές/αθλούμενοι θα αλλάζουν με αποστάσεις τουλάχιστον 2μ κατά προτίμηση σε στεγασμένο χώρο, με καρέκλες οι οποίες θα καθαρίζονται τακτικά με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ .

7. Συστήνεται, στην αρχή, λόγω των περιορισμών χωρητικότητας η διάρκεια προπόνησης να μην ξεπερνάει τα 75’ και να υπάρχουν 15’ μεταξύ των προγραμματισμένων προπονήσεων ώστε να μην συναντιούνται τα προπονητικά γκρουπ.

8. Τα σωματεία θα πρέπει:

Α) να ορίσουν έναν υπεύθυνο COVID-19 και να τον γνωστοποιήσουν στην Ομοσπονδία και στο ΔΟΑΠΠΕΧ, με στοιχεία επικοινωνίας

Β) Να προσκομίζουν μια φορά την εβδομάδα στην εγκατάσταση τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 για τους αθλητές που συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Γ) Να αποστέλλουν στην Ομοσπονδία τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των τεστ COVID-19 των αγωνιστικών τους τμημάτων

9. Οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών θα πρέπει:

Α) να προσκομίσουν στην εγκατάσταση αντίγραφο της Αίτησης – Δήλωσης για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.

Β) να προσκομίζουν στην εγκατάσταση μια φορά την εβδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα από τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ που θα κάνουν σε εβδομαδιαία βάση.

10. Η θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες ( με πιστοποίηση ΚΕΠΑ) καθώς και από τους συνοδούς τους ,επιτρέπεται εφόσον :

◦ έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
◦ προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από άτομα με αναπηρίες μπορεί να γίνεται και χρήση αποδυτηρίων.

11. Για τις προπονήσεις των παραπάνω κατηγοριών ορίζεται ως ανώτατο όριο 5 άτομα ανά διαδρομή

12. Το ωράριο λειτουργίας του Κολυμβητηρίου ορίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 09:00 έως 18:30 και το Σάββατο από ώρα 09:00 έως 15:00 . Το ανωτέρω ωράριο ισχύει για όσο διάστημα ο Δήμος Χαλκιδέων βρίσκεται στο ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ .

13. Οι προπονητές θα προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν βρίσκονται σε αναστολή δραστηριότητας.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΚΤΑΚΤΟ – 63χρονος έπεσε με το αυτοκίνητο από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας – Νεκρός Βρέθηκε από το Λιμενικό

Ψαχνά Ευβοίας: Αυτόφωρο και πρόστιμο σε ιδιοκτήτης καταστήματος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας

Χαλκίδα Ευβοίας: Πανικός με κορονοπάρτυ 20 ατόμων στην Χαραυγή το βράδυ της Κυριακής

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Χαλκίδα Ειδήσεις Εντατικοί έλεγχοι τροχαίας

Lock Down: Ανοίγουν οι περισσότερες δραστηριότητες από το Σάββατο

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο ψυχιατρείο;