Επιμελητήριο Εύβοιας και Πανεπιστημιακή Κοινότητα δημιουργούν σύνδεση επιχειρηματικότητας και εκπαιδευτικού συστήματος

110276455 589785511683191 8712099690004942835 o

#Χαλκίδα νέα, #Τα νέα της Εύβοιας

Μέσα από εστιασμένες συνέργειες και με απώτερο σκοπό την ποιοτικότερη αναβάθμιση του τοπικού οικονομικού-επιχειρηματικού μοντέλου ανάπτυξης, το Επιμελητήριο της Εύβοιας και η Πανεπιστημιακή Κοινότητα ξεκίνησαν την συνεργασία ώστε μαζί να επιτύχουν την σύνδεση της επιχειρηματικότητας με το εκπαιδευτικό σύστημα.

Την έναρξη αυτής της κοινής προσπάθειας οριοθέτησε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Εύβοιας μεταξύ του Προέδρου του Φορέα κου Γεροντίτη Γιάννη με τους κ.κ. Βολιώτη Σταμάτη Πρόεδρο Γενικού Τμήματος ΕΚΠΑ, Παπαδόπουλο Κώστα Αντιπρόεδρο Συμβουλίου Ένταξης ΕΚΠΑ και Μπαλντούκα Αντώνη Μέλος Συμβουλίου Ένταξης ΕΚΠΑ.

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Εύβοια Παρασκευή 24/7

Στην εν λόγω συνάντηση πέραν των θεμάτων που εξετάστηκαν αναφορικά με την πραγματοποίηση πρωτοβουλιών για την σύνδεση της επιχειρηματικότητας με το εκπαιδευτικό σύστημα, ως άμεση προτεραιότητα της συνεργασίας τέθηκαν θέματα αξιοποίησης της σχολής του Δημοκρίτου, κυρίως θέματα λειτουργίας όπως και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια σχολή που εφάρμοσε στην πράξη και με τρόπο  πρωτοποριακό, τη σύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δυσμενή οικονομική περίοδο για τον τόπο.

«Μαρμαρωμένες Τρωάδες» του Ευριπίδη από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ερέτριας Ευβοίας

Αλιβέρι Ευβοίας: Σήμερα ο Καθαρισμός του βυθού στον Κάραβο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικής: Στις πυρκαγιές σε Μάνη και Κύθηρα είτε μου στερήθηκαν τα εναέρια μέσα είτε μου αφαιρέθηκαν