Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Μώρος Νικόλαος
in

Επιμελητήριο Εύβοιας: Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Μώρος σε τηλεδιάσκεψη με τη Φθιώτιδα για το «Νέα Προγραμματική Περίοδος 2021 – 2027 / Σχεδιασμός – κατάρτιση Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας»

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Μώρος Νικόλαος συμμετείχε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 – εκπροσωπώντας το Φορέα – σε διαδικτυακή συνάντηση εργασίας, την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, με θέμα «Νέα Προγραμματική Περίοδος 2021 – 2027 / Σχεδιασμός – κατάρτιση Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας».

“Έξω από τα ρούχα του” ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ματράκας με την Γεωργία Τζάθα: “Που βρισκόμαστε; Να κινδυνολογούμε συνέχεια;…Δεν πιστεύουμε ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα θέλει να κάνει πράγματα που θα δημιουργήσουν ζημιές όπως λέει η κυρία Τζάθα”

Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν, ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ – Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων & π. Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, η Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κα Παναγιώτα Πούλου καθώς και οι Προέδροι των Επιμελητηρίων Στ. Ελλάδας, κ.κ. Αθανάσιος Κυρίτσης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Βασίλειος Αυγερινός Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας, ενώ το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκπροσώπησε ο Οικονομικός Επόπτης κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους.

Όλοι συμφώνησαν για την ανάγκη υλοποίησης ενός γενναίου προγράμματος στήριξης της οικονομίας με ουσιαστική παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, με την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και με παράλληλη ενεργοποίηση του τραπεζικού συστήματος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ζήτημα του ιδιωτικού χρέους, στην απομείωση των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά την υγειονομική κρίση, στην κατάλληλη αξιοποίηση των εργαλείων εγγυοδοσίας του δημοσίου και των πόρων του νέου ΕΣΠΑ.

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Μώρος Νικόλαος έθεσε υπόψιν όλων, προς εξέταση τις συνέπειες από την κλιματική αλλαγή στην Εύβοια, ως συνέπειες που προσθέτουν επιπλέον ιδιαίτερα βάρη στην ευβοϊκή επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

 

Εύβοια Νέα έκτακτη είδηση

Αγωνία για μωρό στη Θεσσαλονίκη που κατάπιε κάτι και του «έκοψε» την αναπνοή

ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας: Συνολική ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες της ΠΕΔ για την άρση υποχρηματοδότησης της Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027