Επίσκεψη Καλαβρή στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας

Γιάννης Καλαβρής

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής πραγματοποίησε την Τετάρτη 22/3/2023 επίσκεψη στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Ευβοίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας).

Εκεί συνομίλησε τόσο με τους εκπροσώπους εργαζομένων όσο και με το Διοικητή – Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτρη Δρακάκη.

Εκ των εργαζομένων παρέστησαν η Φλώρου Κωνσταντίνα, η Τσικλητάρα Άννα, ο Γερωνυμάκης Εμμανουήλ, η Ασπασία Λαθούρα και η Καλαβρή Ιωάννα.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τον ενημέρωσαν για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της υποστελέχωσης του Θεραπευτηρίου και τις ελλείψεις προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Παράλληλα του επεσήμαναν τις ανησυχίες τους για τη στατική επάρκεια του κτηρίου. Ο Διοικητής από την πλευρά του τον ενημέρωσε για τις δικές του προσπάθειες για την επίλυση τρεχόντων ζητημάτων της δομής σε συνεργασία με κάθε συναρμόδιο φορέα.

Ο κ. Καλαβρής διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του αναφορικά με τα ζητήματα Κοινωνικής Πρόνοιας και δήλωσε ότι σε ένα σύγχρονο κράτος πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε ότι παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου από δημόσιους φορείς με οργανωμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και κλειστής περιθάλψεως σε όλους τους πολίτες που τις έχουν ανάγκη λόγω οποιασδήποτε αναπηρίας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τροχαίο ατύχημα στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 71χρονο

Χαλκίδα: Το λιμενικό έπιασε επ’ αυτοφώρω παράνομο αλιαία στα Σκορπονέρια

Χαλκίδα: Το λιμενικό συνέλαβε 50χρονη για ναρκωτικά έξω από το σπίτι της [ΦΩΤΟ]

Πολιτικό θρίλερ στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων – Μπουροδήμος σε Ψαθά: “Είναι επικίνδυνη η θέση του Δημάρχου περί αναρμοδιότητας.”

“Μαρία Τσάλα”: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Ρωσίδα κατάσκοπο – Κατατέθηκε πλαστό ενοικιαστήριο συμβόλαιο στο Αλιβέρι [ΒΙΝΤΕΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε συμβολαιογραφείο στα Ψαχνά – Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς [ΦΩΤΟ]