Επίσκεψη του Θανάση Ταρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

tartis 17

Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Θανάσης Τάρτης όπου συνάντησε τους κ.κ Ταξίαρχο Θανάση Γερογιάκομο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Κατσακιώρη.

Μεταξύ άλλων υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα της Εύβοιας καθώς και τις ανάγκες τις Διεύθυνσης σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τάρτης δήλωσε: “‘Ολα τα προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη στηρίζουν, θωρακίζουν και εξοπλίζουν την Αστυνομία κάτι το οποίο δεν γίνεται στην χώρα μας. Οχήματα δεκαετιών, διάτρητες ενδοεπικοινωνίες, ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με μια σύγχρονη Αστυνομία.

Το χειρότερο όμως όλων είναι η στοχοποίηση των αστυνομικών από μερίδα του πολιτικού κόσμου για μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η αστυνομία σκοτώνει, η αστυνομία δέρνει και πολλά ακόμα απίστευτα έχουν ακουστεί από τα χείλη εκπροσώπων του κοινοβουλίου.

ΟΧΙ. Η αστυνομία ούτε σκοτώνει ούτε δέρνει. Η Αστυνομία προστατεύει. Οι Έλληνες αστυνομικοί προστατεύουν τους πολίτες από κακοποιά στοιχεία, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους αστυνομικούς με πράξεις και όχι με λόγια.”

tartis 16

tartis 17

tartis 18

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ