Επίσκεψη Θανάση Ζεμπίλη στους εθελοντές δασοπυροσβέστες Ψαχνών

ΖΕΜΠΙΛΗΣΨΑΧΝΑ

Το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών και το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης επισκέφτηκε σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και είχε συνάντηση με εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Ο Βουλευτής Ευβοίας ευχαρίστησε τον επικεφαλής Σπύρο Ραπτάκη, τα υπηρεσιακά στελέχη και τους εθελοντές του Συλλόγου για την πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά τους.

Συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα που απασχολούν τις εθελοντικές δυνάμεις, καθώς και θέματα σχετικά με την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία. Ο Θανάσης Ζεμπίλης δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στους εθελοντές, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο που επιτελούν. «Με αφορμή την σημερινή μας συνάντηση, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε τόσο για την προστασία του δασικού πλούτου, όσο και γενικότερα για την συμμετοχή σας σε όλες τις πτυχές της πολιτικής προστασίας.

Το εθελοντικό κίνημα που έχει αναπτυχθεί στα Ψαχνά βρίσκεται στην πρωτοπορία όχι μόνο για την Εύβοια, αλλά και για όλη την χώρα. Χρέος μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια σας», ανέφερε ο Βουλευτής Ευβοίας.

ΦΩΤΟ ΔΤ Θ. ΖΕΜΠΙΛΗ 22 3 2022 1 scaled

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!