Επίσκεψη της Προϊσταμένης Εφορίας Αρχαιοτήτων Αγγελικής Σίμωσι στο Επιμελητήριο Ευβοίας

Η Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Εύβοιας, Δρ. Αρχαιολόγος Αγγελική Σίμωσι, επισκέφτηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, το Επιμελητήριο Εύβοιας και συγκεκριμένα το χώρο όπου ο Φορέας προχώρησε στην διατήρηση, προστασία και ανάδειξη ενός εκ των λιγοστών σωζόμενων τμημάτων των μεσαιωνικών τειχών της Χαλκίδας, με την συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού δια της ΕΦΑ Ευβοίας και της Προϊσταμένης κας Αγγελικής Σίμωσι Δρ. Αρχαιολόγου καθώς και της κας Άννας Μάρη Πολιτικού Μηχανικού.

Μήνυση Κώστα Μαρκόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση σε Ιδιοκτήτη Blog – Ψευδή η ανάρτηση ότι συνεργαζόταν με τον Ψευτογιατρό

Την κα Σίμωσι που συνοδευόταν από συνεργάτες της, υποδέχθηκε εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου η κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και η Διευθύντρια κα Αρτεμησία Χαρίτου. Η κα Σίμωσι, αφού εξήρε την άρτια υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου, υπέδειξε την ανάγκη για την πραγματοποίηση συμπληρωματικών ενεργειών που θα εξασφαλίσουν την ορθή προβολή του εν λόγω χώρου, ως ενός σημείου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που προστέθηκε πρόσφατα στον Πολιτιστικό χάρτη της Χαλκίδας.

Η κα Αγιοστρατίτη δεσμεύτηκε για την υλοποίηση όσων έθεσε, ως απαραίτητα, η κα Σίμωση.