Επίσκεψη της Σοφίας Νικολάου σε ελαιοτριβείο στους Ωρεούς και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ταξιάρχη

Σοφία Νικολάου

Επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς στην περιοχή της Ιστιαίας, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

Με στόχο να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και να ακούσει τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς, η κ. Νικολάου είχε εποικοδομητικές συναντήσεις με επιχειρηματίες κι εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, μετέβη σε ελαιοτριβείο στην περιοχή των Ωρεών, όπου και συζήτησε με τον ιδιοκτήτη, κ. Χρήστο Καϊρη τα θέματα που αφορούν την ελαιοπαραγωγή στην περιοχή και πώς η ελιά και το λάδι της Βόρειας Εύβοιας θα μπορούσαμ να ενισχυθούν περαιτέρω.

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε τον ιδιαίτερα δυναμικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ταξιάρχη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και επεξεργασία του καταπληκτικού σύκου της Βόρειας Εύβοιας.

Η κ. Νικολάου συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Δημήτρη Στολίδη καθώς και με εργαζόμενους, για την εξέλιξη της φετινής παραγωγής σύκου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.

Σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής ανέφερε: «Η Βόρεια Εύβοια έχει εξαιρετική παραγωγή σύκου, ένα προϊόν που έχει κατακτήσει ελληνικές και ξένες αγορές. Πρέπει να ακούσουμε τα προβλήματα των παραγωγών και να τους βοηθήσουμε να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

Ο πρωτογενής τομέας σε όλη την Εύβοια είναι η ελπίδα για την αναγέννηση και την αναπτυξιακή άνοδο του τόπου μας».

WhatsApp Image 2022 11 07 at 11.30.35 1 WhatsApp Image 2022 11 07 at 11.30.35 2 WhatsApp Image 2022 11 07 at 11.30.35 3 WhatsApp Image 2022 11 07 at 11.30.35