Επιβεβαίωση του eviathema.gr – Στην Κάρυστο συνεχίζει τις διακοπές του ο Μπόρις Τζόνσον

16 Αυγούστου 2022, 11:50 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κάρυστο συνεχίζει ο Μπόρις Τζόνσον κάτι που αποκάλυψε πρώτο το eviathema.gr. Ο Βρετανός πρωθυπουργός επέλεξε μία ταβέρνα της περιοχής για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης όπου και τον αποθανάτισε ο φακός.

Όπως είχε αναφέρει το eviathema.gr φιλοξενείται σε σπίτι  κοντά στην Κάρυστο, φρουρούμενος από προσωπική ασφάλεια αλλά και αστυνομικές δυνάμεις από την Εύβοια και όχι μόνο.

Υπενθιμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν ο  Μπόρις Τζόνσον εθεάθη να κάνει ψώνια σε σούπερ μάρκετ στην Νέα Μάκρη.

Παράλληλα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός.

Γενικότερα, οι διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και δριμείας κριτική στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζουν τον ίδιο.

«Η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του» είναι ο συνηθέστερος τίτλος των πρωτοσέλιδων των βρετανικών tabloid. Η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε πρώτη στην Αγγλία τις φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργικού ζεύγους αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι».

daily mail

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.