Έρχεται το 1ο «Crazy flows» Graffiti Jam στον Δήμο Χαλκιδέων

5 Οκτωβρίου 2021, 10:27 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Η Αντιδημαρχία Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) , δίνοντας χώρο στους καλλιτέχνες να εκφραστούν, διοργανώνουν το 1ο «Crazy flows» Graffiti Jam, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00 το πρωί.

Με «καμβά» τους εξωτερικούς τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, καλλιτέχνες του street art και του graffiti από όλη την Ελλάδα θα δημιουργήσουν, δίνοντας χρώμα και μετατρέποντας τους τοίχους σε έργα τέχνης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η πρώτη γιορτή του graffiti έρχεται στη Χαλκίδα και σας προσκαλεί να την απολαύσετε, μετά από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Νέας Γενιάς Θεοφάνη Σπανού, σε συνεργασία με τον ΔΟΑΠΠΕΧ, η οποία θα δώσει βήμα σε όλους τους νεαρούς και όχι μόνο δημιουργούς graffiti να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από τα σχέδια τους.

Η Δήμαρχος Έλενα Βάκα, από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτήν αλλά και παρόμοιες πρωτοβουλίες, με μεγάλη χαρά αφού ξέρει από πρώτο χέρι τι θα πει καλλιτεχνική ανησυχία, μιας και συγγενικό της πρόσωπο ασχολείται επαγγελματικά με την ζωγραφική (δείτε εδώ περισσότερα)

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.