Είδηση για: #, #, #, #

Έρχεται το Κουλ Φεστιβάλ: Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Εύβοια με LILA, RACK, ΣIDARTA & MENTE FUERTE

8 Ιουλίου 2024, 10:44 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Έρχεται το Κουλ Φεστιβάλ: Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Εύβοια

Κουλ Φεστιβάλ: Έρχεται το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Εύβοια. Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε! Ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Εύβοια, το Κουλ Φεστιβάλ υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Τι να Περιμένετε

Μουσική για Όλους: Το φεστιβάλ φιλοξενεί μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής. Ελάτε να απολαύσετε ζωντανά την LILA τον RACK, τον ΣIDARTA και τον MENTE FUERTE, σε μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Παρουσίαση από την Έλενα Μαριπόζα: Η μοναδική Έλενα Μαριπόζα θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, φέρνοντας τη δική της λάμψη και ενέργεια στη σκηνή. Με την εμπειρία και το ταλέντο της, θα φροντίσει να κρατήσει το κοινό ενθουσιασμένο και διασκεδαστικό καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Περισσότερα από Μουσική

Δραστηριότητες και Εμπειρίες: Εκτός από τις μουσικές παραστάσεις, το Κουλ Φεστιβάλ προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων και εμπειριών για όλες τις ηλικίες

Χώρος για Όλους: Το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο για να είναι προσβάσιμο και φιλικό προς όλους τους επισκέπτες, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για άτομα με αναπηρία, παιδιά και οικογένειες.

Πρακτικές Πληροφορίες

Ημερομηνίες και Τοποθεσία: Το Κουλ Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου, σε έναν πανέμορφο χώρο στην καρδιά της Εύβοιας, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Εισιτήρια: Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας νωρίς για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Διατίθενται διαφορετικές κατηγορίες εισιτηρίων, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

*Τιμές εισιτηρίων στην είσοδο: ΑΡΕΝΑ: 25 Ευρώ / GOLDEN STAR: 35 Ευρώ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Ελάτε να Ζήσετε την Εμπειρία

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μεγαλύτερου φεστιβάλ στην Εύβοια. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις στο Κουλ Φεστιβάλ. Σας περιμένουμε!

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

Κρεοπωλείο - ψητοπωλείο Χαλκίδα Ο Κούλης
Έρχεται το Κουλ Φεστιβάλ: Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Εύβοια με LILA, RACK, ΣIDARTA & MENTE FUERTE 3

ΧΟΡΗΓΟΙ

Presto Cafe

Best Clean

Mr & Ms Spa

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Έρχεται το Κουλ Φεστιβάλ: Το Μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Εύβοια με LILA, RACK, ΣIDARTA & MENTE FUERTE

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.