Ερέτρια Ευβοίας: Εξιχνίαση 3 κλοπών στην περιοχή – Κατάσχεση διαρρηκτικών εργαλείων και fullface

Διάρηξη οικίας

Τρεις κλοπές, εξυχνιάστηκαν οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές της Ερέτριας Ευβοίας. Συνελήφθη ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκε και ημεδαπός συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αυτοκτόνησε διάσημος streamer λίγο μετά την πρόταση γάμου στην κοπέλα του – ΒΙΝΤΕΟ

Κατασχέθηκαν από οικία που διαμένουν, μέρος των αφαιρέθεντων αντικειμένων, διαρρηκτικά εργαλεία και κουκούλα τύπου full face.

Επιπλέον κατασχέθηκαν πληθώρα άλλων αντικειμένων, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας Ευβοίας, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές από αποθήκες και εξοχική κατοικία, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 14-02 έως και 01-07-2020, σε περιοχές της Ερέτριας.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ο ένας εκ των οποίων εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, χθες (02-07-2020) το μεσημέρι στην ανωτέρω περιοχή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω είχαν παραβιάσει δύο αποθήκες, ενώ είχαν εισέλθει και σε εξοχική κατοικία και είχαν αφαιρέσει πληθώρα αντικειμένων (φορητό κλιματιστικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό φωτοβολταϊκού συστήματος, ψησταριά αερίου, τρέιλερ, τραπεζοκαθίσματα κ.α.), η αξία των οποίων υπερβαίνει τα (9.800) ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διαμένουν στην περιοχή, καθώς και σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • διαρρηκτικά εργαλεία (φανοί, κατσαβίδι κ.α.) και κουκούλα τύπου full face ,
  • το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους και
    πληθώρα άλλων αντικειμένων, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι της Εύβοιας 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.