Ερέτρια Ευβοίας: Μετά το Ρεπορτάζ του eviathema.gr για την λεηλασία της εκκλησίας στο Νησί των Ονείρων ο Δήμος έστειλε συνεργείο για την αποκατάσταση του [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ερέτρια Νέα Το νησί των ονείρων Εκκλησία

Αγνώριστο έγινε το σημείο που βρίσκεται το εξωκλήσι στο Νησί των Ονείρων στην Ερέτρια της Εύβοιας μετά την πρόσφατη λεηλασία που υπέστη.

Αφού ανέδειξε αποκλειστικά το eviathema.gr την είδηση ότι ΣΟΚ Ερέτρια Ευβοίας: Λεηλάτησαν ανήμερα των Χριστουγέννων εκκλησάκι στον Νησί των ονείρων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]” ο δήμος Ερετρίας έστειλε συνεργείο λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ώστε να αποκαταστήσουν την βλάβη στην πόρτα που προκάλεσαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες ενώ καθάρισαν και τον περιβάλλοντα χώρο αφού αρκετό καιρό τώρα ήταν παρατημένος.

Υπενθυμίζουμε ότι το εκκλησάκι στο Νησί των ονείρων ανήκει στην δικαιοδοσία του Δήμου ενώ ο σκοπός της δημιουργίας του ήταν να τελούνται κάποια μυστήρια. Με το πέρας του χρόνου μετά την παύση λειτουργίας του νησιού, σταμάτησε και η λειτουργία του ενώ τα τελευταία χρόνια ο περιβάλλον χώρος χρησιμοποιείτο ως κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων.

Εντύπωση προκαλεί  το ξαφνικό ενδιαφέρον του Δήμου για τον καλλωπισμό του σημείου αφού σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr η Δημοτική Αρχή δεν άφησε ποτέ κανέναν ιερέα της περιοχής να φροντίσει την εκκλησία όταν ζητήθηκε….

eretria1 eretria4 eretria3 eretria2

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο