Ερέτρια: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ERE3ATHLON [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ERE3ATHLON στην Ερέτρια την Κυριακή 18-09 με πλήθος κόσμου να συμμετέχει στα αγωνίσματα.

Το εθελοντικό σώμα δασοπροστασίας διάσωσης Ευβοίας Ε.Σ.Δ.Δ.Ε μετά από πρόσκληση του δήμου Ερέτριας και του δαφνηφόρου Απόλλωνα συμμετείχε στο ERE3ATHLON που διεξάγετε για τρίτη συνεχή χρονιά καλύπτοντας με 20 εθελοντές του και την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ την επαρχιακή οδό Ερέτρια Αμάρυνθο απο της 7:00 έως της 10:00 π.μ για την διεξαγωγή του ERE3ATHLON με απόλυτη επιτυχία.

Τα μέλη του συλλόγου ανέφεραν εκτός των άλλων: “Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ερέτριας Κ. Ιωάννη Δημητρόπουλο τον Αντιδήμαρχο Κ. Ευάγγελο Τσώκο επίσης τον Πρόεδρο του Δαφνηφόρου Απόλλωνα Κ. Τσούμαρη Δημήτριο για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη στον σύλλογο μας.
Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές μας για τον επαγελματισμό που υπέδειξαν να κρατήσουν το οδικό δίκτυο για 3 ώρες καθαρό για την διεξαγωγή του αγώνα. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους πολίτες για την κατανόηση τους και την συνεργασία που υπέδειξαν!!”