Ερέτρια: Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 86χρονος Αντώνης Περιβόλας – Οι εκκλήσεις για βοήθεια του έσωσαν την ζωή [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ]

ΕΡΕΤΡΙΑ55

Το eviathema.gr, βρέθηκε στο σημείο της εξαφάνισης του 86χρονου Αντώνη Πριβόλα από την Ερέτρια αμέσως μετά την διάσωσή του από τους εθελοντές της ΕΣΔΔΕ, τους άνδρες της ΕΜΑΚ και την Αστυνομία.

Ο ηλικιωμένος για 36 και πλέον ώρες βρισκόταν εγκλωβισμένος σε δασικό σημείο κοντά στο σπίτι του. Ο Νίκος Πασχαλόπουλος και ο Χαράλαμπος Στάθης, μέλη της εθελοντικής ομάδας ΕΣΔΔΕ από την Ερέτρια, μιλούν αποκλειστικά στο eviathema.gr και στον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη, μεταφέροντας το τι συναίβει από την μέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του μέχρι και την ώρα της διάσωσης.

Επίσης την μαρτυρία του δίνει στο φακό του eviathema.gr, ο κ. Βασίλης, ο οποίος ήταν εκείνος που άκουσε τις εκκλήσεις του 6χρονου και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 86χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας.

ΕΡΕΤΡΙΑ1 ΕΡΕΤΡΙΑ3 ερετρια10 ΕΡΕΤΡΙΑ4

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!