Εύβοια: Ξεσηκώθηκαν οι γονείς στην Ερέτρια – Δεύτερο περιστατικό ληστείας από ανήλικους μέσα σε λίγη ώρα

Ερέτρια - Δεύτερο περιστατικό ληστείας από ανήλικους
Ερέτρια - Δεύτερο περιστατικό ληστείας από ανήλικους

Πρωτοφανής κατάσταση στην Εύβοια, τις τελευταίες ώρες με τις αναφορές για περιστατικά βίας από ανήλικους να διαδέχονται η μία την άλλη. Όλες οι εξελίξεις στο eviathema.gr

Όπως δημοσίευσε αποκλειστικά το eviathema.gr (Δείτε εδώ) το μεσημέρι της Κυριακής θύμα ληστείας έπεσε ένας 15χρονος μαθητής από το Αλιβέρι, ενώ βρισκόταν στο γήπεδο 5χ5 της Ερέτριας το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι η ομάδα των ανήλικων δραστών νωρίτερα είχε επιτεθεί και σε άλλον νεαρό στο ίδιο σημείο όπου μάλιστα αφού του επιτέθηκαν του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Ερέτριας αναφέρονται όλες οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για το δεύτερο περιστατικό, ενώ οι γονείς αρκετά θορυβημένοι ενώ καλούν τους κατοίκους της περιοχής να αναφέρουν παρόμοια περιστατικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας γονείς, σήμερα ενημερωθήκαμε από την μητέρα ενός μαθητή, πως χθες στο μικρο γήπεδο ποδοσφαίρου το παιδί της μαζί με την παρέα του ενω έπαιζαν δέχτηκε επίθεση απο 3 παιδιά Ρομα _ ενας εκ των οποίων του αφαίρεσε το κινητο του και για να του το επιστέψει ζητούσε χρήματα τα οποία και έδωσε. Παρακαλούμε ολους γονείς κατοίκους της πολης, να επιστησουν την προσοχη τους αν δουν κατι παράξενο καθότι ήταν το δεύτερο συμβάν χθες που εγινε στην πολη μας απο τα ιδια παιδιά.

Με εκτίμηση

Εκ του Δ.Σ