dimitriadis-vitoros
Εύβοια

Εύβοια: Μητέρα καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού της σε νηπιαγωγείο (Video)

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Η μητέρα από την Εύβοια, Ελένη Λάμπρου – Παναγιωτοπούλου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη, σχετικά με το σοκαριστικό περιστατικό σοβαρής σωματικής βίας που υπέστη το παιδί της από άλλους μαθητές, στο νηπιαγωγείο.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού σημείωσε ότι δυστυχώς η άσκηση τέτοιας βίας είναι συχνό φαινόμενο στο νηπιαγωγείο και ότι το δικό της παιδί δέχεται τέτοιες επιθέσεις από τον Σεπτέμβριο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι το παιδί της δεν πάει στο σχολείο καθώς η κατάσταση η οποία επικρατεί εκεί, του είναι δυσάρεστη, και ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλα παιδιά από την ίδια σχολική μονάδα.

lYSIS

«Πήγαμε για το θέμα αυτό και στην κατά τόπον αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου και μας είπαν ότι θα έρθει στο σχολείο σύμβουλος, ο οποίος ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει», συνέχισε. Τέλος, είπε ότι σκοπός δεν είναι η στοχοποίηση του συγκεκριμένου παιδιού που ασκεί την βία, αλλά η λήψη μέτρων για τον περιορισμό του φαινομένου.

Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.