Εξελίξεις με ανατροπές στο θρίλερ της Χαλκίδας – Οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία

24 Μαΐου 2024, 7:57 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Δολοφονία στη Χαλκίδα

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει, περίπου, από τη στιγμή που η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στη Χαλκίδα, την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Mega, η καθυστέρηση στην εξιχνίαση της υπόθεσης οφείλεται εν πολλοίς στα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να διαπιστώνουν ακόμη ένα κενό, το οποίο δυσχεραίνει τη λύση της υπόθεσης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η ώρα της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα είναι αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι είχε δηλωθεί αρχικά (σ.σ. στις 18:00 το απόγευμα), με τις Αρχές να κλίνουν στο σενάριο του μεσημεριού και πιο συγκεκριμένα, στις 14:00 ή στις 15:00.

Το γεγονός αυτό αλλάζει το πλάνο και της αστυνομίας, γιατί θα πρέπει να εξετάσει τις συγκεκριμένες ώρες τις κάμερες, καθώς και τα άλλοθι όλων των υπόπτων. Η ΕΛΑΣ, όπως έγινε γνωστό, κλίνει σε τρία με τέσσερα άτομα με βάση τα όσα γνώριζαν για το πού βρισκόταν το κλειδί.

Βίντεο ντοκουμέντο – Κύκλωμα εφοριακών στη Χαλκίδα: Η στιγμή που επιχειρηματίας πάει να παραδώσει φάκελο με λεφτά στη ΔΟΥ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.