Εξοργισμένος ο Νίκος Μαστροκώστας: “Λίγο τσίπα πια και πολιτική ηθική… Έλεος … Δεν θέλουν το καλό του χωριού τους αλλά να μην γίνετε τίποτα για να έχουν να λένε…”

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ 1

Εξοργισμένος φαίνεται να είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κύμης Αλιβερίου,  Νίκος Μαστροκώστας, με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισης θεμάτων σε τοπική κοινότητα από τον Τοπικό Πρόεδρο, ο οποίος αντί να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για την επίλυση τους, επέλεξε να προχωρήσει σε μηνήσεις.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος δημοσίευσε μια εκτενή ανάρτηση για το θέμα ενώ στάθηκε στην αναφορά που έγινε από πολλούς του ονόματός τουμ ότι βρισκόταν μεταξύ των ατόμων στην συνοδεία που ακολούθησε τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου το απόγευμα του Σαββάτου, με σκοπό την παροχή εξηγήσεων για την μήνυση που έγινε, από τοπικό πρόεδρο, ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν από νωρίς το απόγευμα στο Πόρτο Μπούφαλο, με σκοπό την ενίσχυση της πρωτοβουλίας του ηθοποιού Χάρη Τζορτζάκη για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ .
Για να μην ανησυχούν οι φίλοι μου που διάβασαν σε ένα μποκ ότι πήγα με τον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου σε διαδικασία αυτόφωρου στην αστυνομία και μου φέρνουν τσιγάρα .
Δυστυχώς εγώ δεν ήμουν μαζί του.

Πήγε να εξηγήσει ο ίδιος παρέα με άλλους συμβούλους ότι χρειάστηκε για ένα θέμα καταγγελίας που δεν θέλω να σχολιάσω γιατί είναι άνευ προηγουμένου κίνηση από πρόεδρο κοινότητας , άνευ χαρακτηρισμού και ουσίας απλά για δικούς του Και δικούς τους λόγους …… και μάλιστα σε μέρα που ήξεραν ότι υπήρχε τελετή και αποκαλυπτήρια προτομής προς τιμή του ήρωα πιλότου συντοπίτη μας στα Ζάρκα του Νικόλα Βασιλείου παρουσία υφυπουργού Εθνικής Αμύνης , βουλευτών δημοτικών συμβούλων προέδρων πλήθος επισήμων και κατοίκων του Δήμου που ήρθαν να τιμήσουν το ηρωικό παλικάρι που χάθηκε τόσο νωρίς . ΑΘΑΝΑΤΟΣ .

Έτσι για να γίνει …… Ντόρος , δυνατός κατά το σκεπτικό κάποιον . Μήπως ήθελαν και σύλληψη παρουσία όλων για αυτό δεν ήρθαν στην τελετή η πριν την τελετή για να μην παραστεί ;;;
Ανησυχούσε και το μπλοκ αν θα γίνει η σύλληψη του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου όλη μέρα και είχαν και ειδοποιητες να τους αναγγείλουν τα θαυμάσια νέα μόλις μπει ο Δήμαρχος στο αστυνομικό τμήμα ( το χαρούμενο νέο) πρώτη είδηση , αλλά μουφα .

Λίγο τσίπα πια και πολιτική ηθική .
Όχι δεν τα έχω χάσει ξαφνικά
Όχι δεν είμαι υποστηρικτής η ότι δήποτε άλλο .

Είμαι εξοργισμένος σαν δημότης πάνω από όλα σαν δημοτικός σύμβουλος και ως Άνθρωπος .

Ειλικρινά μετά από αυτή την επεισοδιακή θητεία στο δήμο θα πρέπει να γραφτεί βιβλίο και να διδάσκεται σε σχολές δημόσιας διοίκησης η σε σεμινάρια δημάρχων και συμβούλων τοπικής αυτοδιοίκησης, Με τίτλο ,” όρια μεταξύ ηθικής πολιτικής διοίκησης ΟΤΑ και πολιτικής αλητείας ” .

Όσοι με ξέρουν , ξέρουν καλά ότι θα τα ακούσει όποιος έχει άδικο η κάνει πράγματα που δεν στέκουν η είναι πάνω από ηθικές αξίες , μηδενίζοντας τα πάντα ισοπεδώνοντας τα πάντα για προσωπικά οφέλη , όπως τα έχουν ακούσει και βουλευτές και γενικοί γραμματείς και υπουργοί και σύμβουλοι και περιφερειακοί αλλά και ο δήμαρχος θα τα ακούσει και όποιος δήμαρχος αν κάτι δεν πάει καλά αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευση .

Δεν έχω μάθει να χαϊδεύω αυτιά .

Δεν υπάρχει αυτό ….. που γίνεται στο δήμο Κύμης Αλιβερίου είναι για σεμινάριο πολιτικής ΟΤΑ .
Πρόεδροι κοινοτήτων εν ενεργεία σε ολη την επικράτεια και δημοτικοί σύμβουλοι όταν διαπιστώνουν βλάβη σε δίκτυο ύδρευσης η αποχέτευσης η βιολογικού η ότι άλλο πρόβλημα αντιληφθούν τι κάνουν ;;;;

Παίρνουν τηλέφωνο την ανάλογη ΔΕΥΑ η τον δήμο για να φτιαχτεί η βλάβη γρήγορα για καλό του χωριού τους η ρωτούν γιατί συνέβη για να μάθουν και να βοηθήσουν να φτιαχτεί για αυτό είναι πρόεδροι η δημοτικοί σύμβουλοι , για αυτό τους ψήφισε το χωριό τους .

Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου βλέπουμε νέα δεδομένα , κάνουν καταγγελίες στην αστυνομία για να υπάρχουν συλλήψεις και κατηγόριες , δεν τους ενδιαφέρει η λύση και καλή συνεργασία .

Το Τηλέφωνο βλαβών να το κόψει η ΔΕΥΑΚΑ θα γίνονται καταγγελίες στην αστυνομία ο σαν καταδότες και άμα φτιαχτεί βλάβη η βρεθεί λύση να …….. Μου το πείτε .

Βλάβες, λακούβες, δρόμοι , παιδικές χαρές , αιτήματα , στην αστυνομία .

Έλεος ………

Δεν θέλουν το καλό του χωριού τους αλλά να μην γίνετε τίποτα για να έχουν να λένε .
Το χωριό τους τι φτέει ;;
οι κάτοικοι αυτό θέλουν ;;;;
Το χωριό τους για αυτό τους ψήφισε ;;;

Για να διαιωνίζουν κόντρες , μίσος και εκδικητικότητα και να το πληρώνει ο τόπος και οι κάτοικοι .
Αν έχουν αυτό κατά νου και θέλουν το (καλό ) του τόπου και των δημοτών τους να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα ποτέ για βουλευτές , για δήμαρχοι ούτε για πρόεδροι ούτε για σύμβουλοι η αλλιώς να τους κάνει πέρα ο ίδιος ο τόπος από μόνος του .

Κατηγορούσα τον νέο νόμο που έλεγε ότι πρόεδρος του χωριού θα είναι ο πρώτος σε ψήφους από το συνδυασμό του επιτυχών δημάρχου .

Ε λοιπόν εχει απόλυτο δίκιο .
Σαν να έχεις κυβέρνηση με υπουργούς , γενικούς γραμματείς αντιπολίτευσης .
Δεν κυβερνάς τέλος .
Συνεχίστε καλά το πάτε .
Ποιοι έχουν σειρά για καταγγελία ;

Η συνέχεια από εδώ και πέρα αυτή θα είναι φίλοι μου καταγγελίες , μαθήματα εκδικητικότητας , κόντρες θέματα άνευ ουσίας για κωλυσιεργία και να μην περπατά τίποτα με φόβο ακόμα και στους υπαλλήλους που δεν υπογράφουν εντάλματα πληρωμών αν και είναι εντάξει φοβούμενοι τα δικαστήρια και θέλουν για όλα νομικό σύμβουλο .

Το πρόγραμμα θα έχει και άλλα προέδρους και συμβούλους σε ρόλο δημοσιογράφου η φωτορεπόρτερ με στημένα η μη θέματα χωρίς όραμα χωρίς προτάσεις . Από όλα τα καλά θα έχει .

Ο τοπος δεν χωρά ούτε διχασμούς ούτε οπισθοδρομήσεις ούτε ρεβανσισμους . Τα σιχάθηκε η κοινωνία .

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε στο χωριό μου .
Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.

Εγώ πάντως Ήμουν απο το απόγευμα στο Πόρτο Μπούφαλο με το φίλο μου Χάρης Τζωρτζάκης για να βοηθήσω στην προετοιμασία της τελευταίας προβολής ταινίας που τα έσοδα θα πάνε στους πυροπληκτους συντοπίτες μας στην Β. Εύβοια .

Έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε κάποιοι .
Ευχαριστώ .

Νέα Στύρα: 81χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα – Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο Θάνατός του

ΣΟΚ στα Ψαχνά Ευβοίας: 52χρονη αποπειράθηκε να κόψει καλώδιο της ΔΕΗ με μαχαίρι [ΦΩΤΟ]

Ερέτρια: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

ΣΟΚ – Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι