Εύβοια: Αστυνομικός της Ασφάλειας εκτός υπηρεσίας έσωσε γυναίκα από πνιγμό στον Άγιο Μηνά Χαλκίδας – Δείτε καρέ καρέ τη διάσωση

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ο οποίος έσωσε τη ζωή γυναίκας από βέβαιο πνιγμό στην Θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, Αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, σε ταβέρνα στην περιοχή Άγιος Μηνάς στην Χαλκίδα, όταν μία γυναίκα ενώ έκανε μπάνιο στην θάλασσα το μεσημέρι του Σαββάτου 21.05 αισθάνθηκε αδιαθεσία και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο αστυνομικός, σε πλήρη ψυχραιμία,  ο οποίος γνώριζε πρώτες βοήθειες, αφού μπήκε στην θάλασσα και έβγαλε στην ακτή την γυναίκα, της πρόσφερε πρώτες βοήθειες εως την άφιξη των ανδρών του ΕΚΑΒ που είχαν κληθεί.

Η γυναίκα σώθηκε από βέβαιο πνιγμό ενώ οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου κρατήθηκε προληπτικά ενώ λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το eviathema.gr από την ώρα της διάσωσης της γυναίκας:

ΓΥΝΑΙΚ2

ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Διαβάστε Επίσης

“Λαβράκι” έπιασε η Γ ΟΠΚΕ στην Βόρεια Εύβοια – Κυκλοφορούσε τα ξημερώματα με ηρωίνη

Ψαχνά: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό με τραυματισμό του 36χρονου οδηγού – Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο μετά την ανατροπή [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

35χρονη μητέρα κατέρρευσε στο γήπεδο 5Χ5 των Ψαχνών – Παρακολουθούσε την προπόνηση του ανήλικου παιδιού της

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις