Εύβοια: Δημότης Αλιβερίου φαινόταν η Μαρία Τσάλα – Ραγδαίες εξελίξεις για την Ρωσίδα κατάσκοπο στο Παγκράτι [ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ρωσίδα Κατάσκοπος Εύβοια

Το κουβάρι της υπόθεσης της Ιρίνας Σ. η οποία ζούσε στην Ελλάδα με πλαστά στοιχεία ως «Μαρία Τσάλλα» θέλουν να ξετυλίξουν τα στελέχη της ΕΥΠ που διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ρωσίδα κατάσκοπο.

Το πραγματικό της όνομα είναι Ιρίνα Σμίρεβα και εντοπίστηκε όταν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ανακάλυψε ότι κάτι περίεργο γίνεται με ονόματα ανθρώπων που έχουν πεθάνει.

tsala

Η συγκεκριμένα διατηρούσε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας στο Παγκράτι ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία στην  οποία διέμενε στο Παγκράτι ενώ για την δράση της δεν είχε καταλάβει τίποτα ούτε η υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί της.

Η σχέση της με την Εύβοια

Η εν λόγω το 2018 εξέδωσε ληξιαρχική πράξη γέννησης χρησιμοποιώντας τα στοιχεία βρέφους που πέθανε στη γέννα με ημερομηνία γέννησης και θανάτου, Δεκέμβριο του 1991 κάνοντας διαδικασίες για να γίνει δημότης του Δήμου Αλιβερίου στην Εύβοια.

Το eviathema.gr, φέρνει αποκλειστικά στην δημοσιότητα το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που χρησιμοποιούσε η Ρωσίδα κατάσκοπος, από το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η μητέρα η  οποία φαίνεται στο Πιστοποιητικό Αναστασία Τ., γεννημένη το 1959, φαίνεται να ήταν δημότης του Δήμου Μεσσαπίων έως το 1972, ενώ αμέσως μετά μεταδημότευσε στον Δήμο Αθηναίων.

Πιστοποιητικό Μαρία Τσάλα

Η κατάσκοπος φαίνεται πως δεν διατηρούσε καμία επαφή με την ρωσική πρεσβεία, αλλά δρούσε αυτόνομα και φαίνεται να διατηρούσε σχέση με Ρώσο κατάσκοπο ο οποίος δραστηριοποιείτο στην Βραζιλία.

Ρωσίδα Κατάσκοπος Παγκράτι

 

Μιλένα Αποστολάκη: «Ήταν μία καθημερινή κοπέλα»

H πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη ήταν γειτόνισσα με την Ρωσίδα κατάσκοπο, την οποία φυσικά γνώριζε ως Μαρία Τσάλλα, καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και συναντιόντουσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και αντάλλασσαν τους  τυπικούς χαιρετισμούς. Μιλά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Αταίριαστοι αποκλειστικά για την Ρωσίδα κατάσκοπο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Μου τράβηξε την προσοχή το μαγαζί της, το Galazio, καθώς ήταν αρκετά… εναλλακτικό. Σκεφτόμουν, πώς ήταν δυνατόν αυτό το μαγαζί να βγάζει τα έξοδά του; Όλο αυτόν τον καιρό δεν είχε μπει ποτέ κανένας σε αυτό το μαγαζί. Οπότε, όταν έκλεισε τον Ιανουάριο δεν μου έκανε καμία εντύπωση».

Ήταν μία καθημερινή κοπέλα που δεν προκαλούσε τίποτα εντύπωση επάνω της

Έχουμε σαστίσει όλοι, κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφά εχθές που μάθαμε τι συμβαίνει»

tsala2

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα: Γυναίκα μπούκαρε σε κατάστημα και έκλεψε το κουτί με τα χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ριτσώνα: 28χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο

Αδιανόητο περιστατικό – Άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι σκύλο την ώρα που έπαιζε σε αυλή με μικρά παιδιά

Εύβοια: 21χρονη συνελήφθη για ληστεία στην Χαλκίδα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι πίσω από το Περιφερειακό Μέγαρο [ΦΩΤΟ]