Εύβοια: Δύο νέες μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Χαλκίδα έφεραν συλλήψεις και προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, έλαβαν χώρα δύο στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Χαλκίδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από ώρες 09:00 έως 15:00, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
• Συνελήφθησαν 2 άτομα, εκ των οποίων ένας ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών και αλλοδαπών (διέμενε παράνομα στη χώρα μας), ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

• προσήχθησαν 4 άτομα,
• ελέγχθησαν 31 άτομα και 29 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, από ώρες 07:30 έως 13:30, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

• Συνελήφθη ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 Εντάλματα σύλληψης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών,
• προσήχθησαν 13 άτομα,
• ελέγχθησαν 34 άτομα και 31 οχήματα,
• βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και
• ακινητοποιήθηκαν 4 οχήματα.

Στις προαναφερόμενες επιχειρήσεις έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Με κύριο γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, οι επιχειρήσεις αυτές αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: 4χρονο τραυματίστηκε σοβαρά στην Χαλκίδα – Τον πάτησε το αυτοκίνητο τον γονιών του

ΣΟΚ στη Χαλκίδα: Πέθανε ο Ορέστης Καραγιώργης σε ηλικία 39 ετών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Τραγωδία στην Εύβοια: 65χρονη γλίστρησε και πέθανε μέσα στο σπίτι της

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Τριάδα μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Ψαχνά: Διέσωσαν σκύλο οι εθελοντές από το Ποτάμι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]