Εύβοια: Εκτός ελέγχου η μάστιγα των διαρρήξεων και των κλοπών σε κλειστά καταστήματα – Σωματείο ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’: “Οι δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις και μη βλέποντας χρήματα στα ταμεία, αρπάζουν ότι βρίσκουν…”

Χαλκίδα Νέα Παραλία

Εκτός ελέγχου είναι η μάστιγα πλέον των διαρρήξεων και των κλοπών σε κλειστά καταστήματα της Εύβοιας. Το σωματείο “Ξένιος Ζευς” το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί αρκετές καταγγελίες ιδιοκτητών οι οποίοι έχουν απαυδήσει με αυτήν την κατάσταση.

Λόγο αυτής της κατάστασης το Σωματείο Εστίασης και Ψυχαγωγίας “Ο Ξένιος Ζευς” άμεσα επικοινώνησε με όλους τους επικεφαλείς των αρχών ώστε να μεταφέρουν όλα τα παράπονα και να ζητήσει την δραστικοποίηση μέτρων ώστε να νιώθουν και πάλι ασφαλείς οι ιδιοκτήτες οι οποίοι ήδη έχουν πάνω από 5 μήνες εκτός λειτουργίας….

ΤΩΡΑ – Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι – Τραυματισμένος με εγκαύματα ο Ιδιοκτήτης [BINTEO]

Το eviathema.gr επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με το μέλος του Σωματείου κ. Βασίλειο Χαρίση, ιδιοκτήτη του καταστήματος La Strada στην Χαλκίδα, ο οποίος τόνισε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλο τον κλάδο της εστίασης ενώ τα κρούσματα των κλοπών και των διαρρήξεων έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες λόγο του κορονοϊού, τονίζοντας ότι το σωματείο θα βρίσκεται δίπλα σε όλους με την μέγιστη στήριξη ….

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Μάστιγα τείνουν να γίνουν οι διαρρήξεις και οι κλοπές σε κλειστά καταστήματα εστίασης στην πόλη της Χαλκίδας τον τελευταίο καιρό. Οι δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις και μη βλέποντας χρήματα στα ταμεία, αρπάζουν ότι βρίσκουν, από ηχητικά μηχανήματα μεγάλης αξίας έως φιάλες με ποτά.
Σύμφωνα με καταγγελίες αρκετών συναδέλφων στο σωματείο μας, οι διαρρήκτες εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση κυκλοφορίας και την ελλιπή επιτήρηση των καταστημάτων μας λόγω του παρατεταμένου lockdown, έβαλαν στο στόχαστρο τα κλειστά καταστήματα χωρίς να υπολογίζουν κάμερες και κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν σε αυτά.
Υπάρχουν περιπτώσεις που οι ζημιές που κάνουν οι δράστες κατά τη διάρρηξη, είναι μεγαλύτερες από τη ‘’λεία’’ που υποθετικά θα έβρισκαν έλλειψη βεβαίως χρημάτων στα ταμεία των κλειστών καταστημάτων που έτσι κι αλλιώς είναι σπάνια αυτή την εποχή.
Το Σωματείο μας ‘’Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ’’ δια μέσου του Προέδρου Βασίλη Ευθυμίου, επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κ. Απόστολο Κουφό και τον Λιμενάρχη Χαλκίδας κ. Κωνσταντίνο Φλουρή, διαβιβάζοντας τα παράπονα των συναδέλφων, ώστε οι περίπολοι των αστυνομικών και των λιμενικών να έχουν τεταμένη την προσοχή τους έτσι ώστε να αποσοβούν τέτοια περιστατικά.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στον Θεολόγο Ευβοίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Νέα Αρτάκη: Διαρρήκτες έκαναν «πλιάτσικο» σε κεντρικό ξενοδοχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Πανικός στον Δήμο Χαλκιδέων – Δημοτικός Υπάλληλος με όχημα του Δήμου “Ψάρευε ερωτικό σύντροφο” με δόλωμα 50αρικο δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο – Διετάχθη ΕΔΕ από την Έλενα Βάκα

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο