Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Νέα Αρτάκη – Τραυματίστηκε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Αστυνομία νέα Αρτάκη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 05/03 στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, λίγο μετά τις 8.30 νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, τρία άτομα, φορώντας μάσκες και μαύρα ρούχα, μπούκαραν σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην Νέα Αρτάκη και αφού απείλησαν την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια με μαχαίρι, την οποία και τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα, αφαίρεσαν τα χρήματα που βρήκαν στην ταμιακή μηχανή και διέφυγαν.

“Αρχικά μπήκαν μέσα οι δύο. Ο ένας έβγαλε μαχαίρι, μου το έβαλε στο λαιμό και απέτισε να του πω που είναι τα χρήματα. Τον τράβηξα από τα μαλλιά και τότε αυτός πήγε να με μαχαιρώσει στην κοιλιά…” δήλωσε στον δημοσιογράφο του eviathema.gr, Σωτήρη Μπαρσάκη, το θύμα της επίθεσης δείχνοντας το τραύμα που της άφησε ο δράστης.

Ενώ συνέχισε: “Τότε μπήκε αστραπιαία και ο δεύτερος, ο οποίος πήγε κατευθείαν στην ταμειακή, την έριξε κάτω, την άνοιξε και πήρε ότι χάρτινο βρήκε μέσα…Αφού τελείωσαν, αστραπιαία μπήκε μέσα και ένας τρίτος και αφού πήραν ότι βρήκαν, έφυγαν με τα πόδια”.

Μετά το περιστατικό σοκαρισμένη η ηλικιωμένη, κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, οι οποίοι κατέγραψαν το περιστατικό.

Το θύμα λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες λίγο μετά το περιστατικό της ληστείας στην Νέα Αρτάκη:

 

ΕΝΟΠΛΗΛΗΣΤΕΙΑΝΕΑΑΡΤΑΚΗ4 ΕΝΟΠΛΗΛΗΣΤΕΙΑΝΕΑΑΡΤΑΚΗ3 ΕΝΟΠΛΗΛΗΣΤΕΙΑΝΕΑΑΡΤΑΚΗ2 ΕΝΟΠΛΗΛΗΣΤΕΙΑΝΕΑΑΡΤΑΚΗ1

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!