Εύβοια: Επείγουσα διακομιδή 76χρονου από την Σκύρο στην Κύμη

Breaking News Διακομιδή Ασθενούς Λιμενικό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, διακομιδή ασθενούς ο οποίος άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Συγκεκριμένας πραγματοποιήθηκε η διακομισή ενός 76χρονου άνδρα, από τον όρμο “ΠΕΥΚΟ” ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΚΥΜΟΘΕΗ” Ν. Ραφήνας 73.

Μηχανική βλάβη σε πλοίο της γραμμής Σκιάθου – Μαντούδι

Η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου ενημερώθηκε το πρωί της Παρασκευής από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΩΤΕΥΣ” Ν.Π. 4007 ότι, κατά τη διαδικασία ελέγχου του μηχανοστασίου, πριν τον απόπλου, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το πλοίο επρόκειτο να εκτελέσει δρομολόγιο από τον λιμένα Γλώσσας Σκοπέλου προς λιμένες Σκιάθου – Μαντουδίου – Αγνώντα – Αλοννήσου – Αγνώντα – Μαντουδίου – Σκιάθου – Γλώσσας με 96 επιβάτες.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΠΡΩΤΕΥΣ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα με προορισμό Σκιάθο – Μαντούδι προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.