Εύβοια: Επίσκεψη του Yπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στις πληγείσες περιοχές και ανακοίνωση μέτρων στήριξης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Επίσκεψη στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας, πραγματοποιεί Τρίτη 25/8 ο Yπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκης Βορίδης.

Μαζί του βρίσκονται, ο Βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου,  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης Π.Ε Εύβοιας,  κ. Δημήτρης Βουρδάνος Αγροτικής Ανάπτυξης,Κτηνιατρικής και Περιβάλλοντος, ο κ. Ηλίας Μπουρμάς Τουρισμού και Πολιτισμού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής  κ. Ευάγγελος Κούκουζας, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γεώργιος Ψαθάς καθώς και η Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κα. Τζοβάννα Γκόγκου.

Ο Υπουργός κ. Βορίδης αφού επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές του Ληλάντιου πεδίου, την Τριάδα και την Αμφιθέα αυτή την ώρα βρίσκεται στο Διοικητήριο της Χαλκίδας όπου πραγματοποιείται συνεδρίαση ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των μέτρων στήριξης.

ΒΙΝΤΕΟ 

Άφιξη Yπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στο Διοικητήριο της Χαλκίδας

ΒΙΝΤΕΟ

Έναρξη συνεδρίασης