Εύβοια: Κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο μετά από έκκληση της Διοίκηση [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν περίπου 70 εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ το πρωί της Τρίτης 29/03 στο λατομείο το οποίο βρίσκεται στο Σταυρό Διρφύων Μεσσαπίων.

Όπως ανέφεραν στο eviathema.gr, με εντολή της εταιρίας φορτηγά ιδιωτικής εταιρίας στάλθηκαν ώστε να φορτώσουν και να μεταφέρουν απόθεμα μεταλλείων που υπάρχει στο σημείο ενώ μάλιστα ζήτησαν από την Αστυνομία να μεταβεί στο σημείο για τυχόν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων και της ΟΠΚΕ να βρίσκονται στο σημείο.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κ. Γιώργος Σελεβάκος και Ξενοφώντας Αγγελάτος μίλησαν στο eviathema.gr, για την διαμαρτυρία τους.

Στο σημείο βρέθηκαν εκτός των άλλων ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος της ΤΚ Σταυρού, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπήρωσης Διρφύων Μεσσαπίων κα Γεωργία Πύθουλα, ως ένδειξη συμπαράστασης.

Τα φορτηγά αποχώρησαν μετά από μια ώρα παραμονής από  το σημείο χωρίς να φορτώσουν τα μεταλεία όπως και οι αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι εργαζόμενοι όπως ανέφεραν θα συνεχίσουν να διεκδικούν το δίκιο τους, ώστε να μην μείνουν οι οικογένειες τους στο δρόμο.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!