in

Εύβοια: Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή όλα τα σχολεία με απόφαση Κελαϊδίτη – Θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση

Εύβοια: Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή όλα τα σχολεία

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη, όπου μετά από απόφαση όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας της Εύβοιας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27/01 και την Παρασκευή 20/01 για προληπτικούς λόγους, λόγω των συνθηκών παγετού και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Νομό, από την επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο και την Παρασκευή τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες, και για την Πρωτοβάθμια και για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κoπτσή, «αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά».

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο Εύβοια: Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή όλα τα σχολεία για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο Εύβοια: Κλειστά Πέμπτη και Παρασκευή όλα τα σχολεία για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια

Νέα Αρτάκη Ένοπλη Ληστεία Πειραιώς

Νέα Αρτάκη: Την έπιασαν στα πράσα να κλέβει Super Market

Παράταση καταβολής πληρωμών ζήτησε η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας